Mercan28 menuder 19 haftalığım bende hiç yaşamadım şimdi yavaş yavaş hareketlerini hissediyorum sadece yoksa hiç hamile değilmişim gibi 😂
minomino menuder ben de 13. Haftalıgım en basından beri hic belirtim yok sadece göğüs hassasiyeti o kadar☺️ En ufak mide bulantım olmadı
Damlanur01 menuder bende belirti yaşamadım sadece duygusallık ilk aylar da ve safra kusması başka hiçbiri yok şimdi 34 haftalığım çok şükür
Because Mercan28 merak ettim erkek mi cinsiyeti 🥰şey diyorlar belirti yoksa erkek olma ihtimali yüksekmiş
sevo_asc Mercan28 20. Haftalığım bende öyleyim ve haraketlerini de sürekli hissetmiyorum kiloda var bende bu hafta detaylı ultrason var umarım iyidir minnoşumuz
Tunurr Valla üşenmedim belirti yaşamadım diyenleri tek tek stalk’ladım belirti olmayanların hep erkek olmuş ya da erkek çocuğu bekliyor 🙈 benim ilki de erkekti belirti yoktu yine belirti yok o zaman Buda erkek 😅
menuder Tunurr ay bugün doktor da erkeğe benziyo dedi bana ama terettüt etmiştim siz de böyle deyince iyice erkek diye düşünmeye başladım 😂
csmaknc Tunurr Benimde sözde erkek hiç belirtim yoktu ama taa ki progestan kullanana kadar şimdi 1günüm 1 günümü tutmuyor ağlak oldum ne olsa ağlıyorum 😂
Ebrulii34 Tunurr Valla o kadar belirti yaşadım ki günlerce kustum hala da kusuyorum arada yinede erkek amaa😂😂😂