kokulutaslar89 Arkadaşlar selam Basından geçen var mı diye sormak istedim Bebeğe giden damarlarda direnç olan, bebeğinin yeteri kadar beslenemediği sağlık sorununu yaşayan var Mıdır ? Süreç sizde nasıl gelişti
ayshe54 kokulutaslar89 Merhaba, benim doktorum 22. Haftada sanki bebeği besleyen damarın birinde daralma var dikkatli olalım dedi şimdiden tedbirimizi alalım dedi, tuzu şekeri kestik. Ben yeteri kadar dikkat edemesem de dikkat ediyorum. Size bir öneri de bulundu mu ?
Tansum kokulutaslar89 merhaba , sağ uterun de yüksek basınç akımı mevcut bu normal de son haftalar da görülen bir durumken ben de de çok erken haftalar da görüldü , tek taraflıysa korkmanıza gerek yok. Bebek hamd olsun besleniyor kilosu yerinde olması gerektiği gibi ilerliyor. Kafanıza takmayın hiç Zaten size bi Zararı yok sol tarafınıza yatın gün içerisinde
ayshe54 kokulutaslar89 kan sulandırıcı kullanmanız evet iyi, bizde baştan beri kullanıyoruz. Arkadaşın dediği gibi korkmayın, benim de bebek hep önden gidiyor. Bol bol yumurta süt badem ileri oluyor kilosu