Cilekkk_ berilveannesi Ayy benim büyük ihtimalle var yarın köye annemlere gidicem birkaç günlüğüne yol üzerinden hastaneye mi gitsem acaba sizce
Cilekkk_ Mom545441 Var merkezde kalıyorum ama kaynanamla gitmek istemiyorum yoksa büyütecek en iyisi annemle köye giderken yol üzerinden gideyim zaten hastane yolundan gidiyoruz köye
Cilekkk_ Mom545441 İnşallah ama korkuyorum buradaki herkes küçüksün diyor bide kilo alma sorunum var ne olacak ben de bilemiyorum ya kilo alamazsam bebege zarar o zaman
s_sila Cilekkk_ korkma canim gebelikte ister istemez kilo aliyosun zaten bende de kilo verme sorunu var o daha zor😀
Cilekkk_ s_sila 😅 ben de 5 #ay önce bakmıştım 40 kiloydum ama o zaman korona falan atlattım baya etkilenmistim şimdi taş çatlasın 41 bile yoktur 🤷🏻♀️
Cilekkk_ s_sila almak istiyorum almıyorum eskiden yemek yemezdim şimdi yiyorumda alamiyorum kendimi bildim bileli 50 yi göremedim daha doğrusu 45 i goreyim yeter 😅😂😂
s_sila Cilekkk_ bekarken bnde oyleydim 45 civari evlendim 65 oldu tatli seyler abur cubur cok yiyorum ondan galiba ama zayiflik engel degil canim insallah saglikla bebislerimiz olur💝