Panikliataklianne Kızlar yaşadığınız yerlerde ağda fiyatları nedir .? Hamilelikte zor oluyor mu acı olarak
Imasleeper Panikliataklianne ağrı eşiği ve kıl kökleri ile alakalı sürekli jilet sürmüşsen acı biraz fazla olabilir canım ben vajina içine jilet sürmedim hiç eldivenle aldım 25. Haftaya kadar şimdi alamıyorum üstlerini jiletledim hep ağdaya gittiğimde oralar çok acımasın diye
15531211 Panikliataklianne ben dün gittim İzmir’de genital 60 koltuk altı 20 yarım kol 30 yarım bacak 30 toplam 140 TL verdim ben hamilelikten önce de düzenli gidiyordum bu sefer dedim çok acı olur vücut biraz daha hassaslaştığı için ama hiç tahmin ettiğim gibi olmadı her zamankinden daha kolay acısız oldu hatta şaşırdım
kbrkrblt16 En son gittiğimde sadece özel bölge 45tldi bacak ve koltukaltını evde alıyorm onun fiyatlarını bilmiyorum 🤷♀️
Asena17 Panikliataklianne kirsehir deyim genital ve koltuk alti 60 tl yaptirdim bugun ablaya dedim canim cok acir benim oda azar azar yapti hic acimadi Allah razi olsun ondan helal hos olsun parasi
Panikliataklianne Asena17 ay bende o acı hissinden korkuyorum hamilelikte daha çok hissedersin dediler 😑
hukukcuanne_06 Koltuk altı genital ve tüm bacak 100 veriyodum ben ama 2022 de hiç gitmedim o da zamlanmıştır kesin :(
Asena17 Panikliataklianne azar azar sürüp cekerse acimaz ben normal de ciglik cigliga yaptirirdim hamile oldugum halde hic acimadi sohbet ettik 10 dk da bitti isimiz
sherlock Panikliataklianne genital 40 lira ama gebelikten kaynaklı sanırım yangısı 2 gün sürüyor. Buz koyuyorum. Eskiden böyle olmazdı. Dayanılmaz bir acı değil ama şimdiye kadar hep jilet kullandıysan biraz zor olabilir.