Susu123  5 6 gün var adetime ben mi görüyorum acaba 💁
Imasleeper Susu123 var gibi ama arkadan ışık vurduğu için gözümü aldı tam anlayamadım valla ışığı yukardan alacak şekilde atar mısın ya da testi sök kağıda öyle bak canım
Nihalilhann Canım malesef hamilelik gözükmüyor tek çizgi hepsinde inşallah Allah gönlüne göre verir 🤲🏻
mucizegebelik6 Canım 3 gun sonra tekrar yapmanı tavsiye ediyorum. Aşırı derecede silik bi ciZgi daha var gibi hissettim dusundum ama dediğim gibi belli ki erken test yapmışta olabilirsin
litfenama Susu123 adet gününüz gecikince yapın. Hormon duyarlı test olduğu için, zaten biraz bile olsa belirginleşir. İdrarda kandan sonra çıktığı için, çok erken yapılan testler sadece hayal kırıklığı yaşatır.
Susu123 Daha 5 gün var adetime ama çok belirtim var dayanamadım yaptım bile bile doğru düzgün sonuç almayacagımı. Çıplak gözle bakınca hayalet bir şey gözüküyor uğraştım netlemeye ama bu kadar oldu. Hayırlısı
Emine123kuzu Susu123 benimde böyle çıktı sadece kendim gorebiliyordum buraya fotoğraf attığımda göremedi çoğu kimse, yarın sonraki gün test yapın çizgi koyulaşıyor mu bakın insallah vardır ❤️
N_e_s_e Susu123 Bariz bı şekilde negatif her testte zaten iki çizgi var ama biz hamilelik varsa iki çizgiyi görüyoruz kirmizi bır şekilde sizin o gördüğünüz ışıktan dolayı
OndokuzEkim- Susu123 kuzum ayni marka testten bende yaptim benimde ayni oldu kendi cizgisi testin sadece isikta gozukuyor benimkinide asagi birakiyorum kan verdim negatif gani testin kendinde olan bise umarim pozitif sonuclar aliriz ♥️ https://imgyukle.com/i/EVjdJG
Susu123 OndokuzEkim- evet sadece ışıkta gözüküyor. Hayırlısı Allahtan . Eğer gebe değilsem de ciddi bir sorunum var denektir. Asla adetten 2 hafta önce başlamazdı çünkü belirtilerim . İlk gebeliğimde böyleydi sadece
syma33 Susu123 Canım bu erken gebelik testi degilki bu kaset test adet gecikmesinde yapılır sen erken gebelik test al onunla yap onlar doğru sonucu veriyor
Susu123 Emine123kuzu birkaç gün sonra kan vereyim diyorum. Siz hamile misiniz ? benim bir evladım var zaten aynı belirtileri yaşıyorum şu andada o yüzden bi ihtimal yaptım bu testi.
Emine123kuzu Susu123 regle 6 gün kala bu şekilde çıktı 4 gün kala koyulaştığı için kan verdim 6 haftalık olduk şimdi 🙏🏻 inşallah daha kalp sesini duyacağız ilk hamileliğim daha 🤗