Ravzaemine123 Arkadaşlar randevu almak malum dahiliye zulüm aldım ama hamileyim troid olanlar varmi nasıl yol izlemem lazım çalışmıyor troid bu arada
femme Ravzaemine123 canim bende bugu. Zar zor aldım dahiliyeye Sana tavsiyem saat tam 4 de yeni randevular açılıyor Mhrs ye girer denersen insallah randevu alırsın 24.02 tarihine en erken alabildim
Yonel Benimde az çalışıyor hamileliğimde 32. Haftamdayım ayda bir sürekli dahiliyeye gidiyorum kan veriyorum ona göre ilaç dozunda düzenleme yapılıyor özellikle ilk 3 ay sıkı takip edilmesi gerek
Ravzaemine123 femme ayın 1 ine verdi mart olmadı sağlık ocağına gidip tahlilleri yaptırmam özele gitcem
aysnrsvs Ravzaemine123 bende tiroid ilacı kullanıyorum hamilelik öncesi yapmıyordu sağlık ocağı hamilelikte takip edilmesi gerektiği için yapıyorlar
Bf9096 Ravzaemine123 1,8 yüksek değil ki daha bugün gittim dahiliye doktoruna gebelerde 2 buçuk ve altı olmasını istiyoruz dedi canım senin gayet normal.sıkıntı yapma kendine yine dr gözetim de ol ama üzme kendini
Ravzaemine123 Bf9096 en son yaptığım canimmm bakalım yarın sağlık ocağı gitcem.sali da kadın doğum bakalım