CansuH Kizlar hamileler için yoga egzersiz yapan var mi 😊 Youtube de video linki atarmisiniz Kac aydan başlaniyo egzersizlere ?
Imasleeper CansuH evet hamile pilatesi yazın YouTubea orda var ama uyarılarını dinleyin bazıları doğuma hazırlık pilatesi ya da yogası bebek kanala girmeden o hareketleri yapmak çok tehlikeli olur
Bussbusss CansuH 14. Haftadan beri yapıyorum Elçin Demirel in videolarını. Birlikte yaptığın için çok kendini zorlamıyorsun dikkatli davranıyorsun. Tavsiye ediyorum
Rjn21 CansuH Benim doktorum Banu değer in hamile yogası videolarını önerdi, hafta hafta değişiyomuş yapacakların
Basakcim CansuH malesef bilgim yok ancak kendi başınıza yapmanız sakıncalı olabilir. Hareketi yanlış yapmanız durumunda kendinizi zorlayabilirsiniz. O yüzden imkanınız varsa en azından online bir yoga ya da pilates dersi alsanız daha sağlıklı olacaktır
CansuH Imasleeper Basakcim esim benide kursa yazdirmak istiyor ama ben cekiniyorum ingizcem yok pek iyi degil yani konusamiyorum düzgün Evin yaninda fitness var ama kendimi kotu hissederim amlamazsam dediklerini
Denzk CansuH doktor 18.haftadan sonra dedi bende dün başladım 23. Haftada hafif haraketler yapıyorum. Spor salonuna gidecektim vazgeçtim pis olur diye evde yapıyorum
Prensesannesiii03 CansuH youtubeda elçin demirelin hamileler için yoga plates kardiyo egzersizleri var onları yapablrsin ben yapıyorum 😊