Yelizzzz34_ Ayyy kızlaar bugün kendime yoğurt çorbası , zeytinyağlı yaprak sarma, lahmacun, havuç tarator, rulo pasta yaptım 😂 sizin menüler ne hadi yazın 👀😊
Deryabelinay Yelizzzz34_ afiyet olsun ben yarın doğuma gideceğim için eltim davet etti o da döktürmüştür 😋😋
Kbra1937 Yelizzzz34_ fırında patatesli kanat şehriyeli pilav salata cacık yanına da turşu da çok güzel gidiyor 😋 tatlı olarak da sütlaç ☺️
Yelizzzz34_ Deryabelinay ohhh sizede afiyet olsun 🥰 yarında bir nefesde doğurursunuz inşallah Allah kolaylık versin
TatlisBirAnne Yelizzzz34_ Lahana sarması, pırasalı börek, etli bulgur pilavı, mercimek çorbası, cacık 😂
Mihriballim Bebiscann bebiscan sana gelelim bugün 😀 akşama post acmayasin çiğ köfte yedim bişey olur mu diye 😀😀🤭
Bebiscann Mihriballim gel gel beklerim güzelim 😍 hamile değilim kız 😃ama emziriyorum inşallah bebemin içi yanmaz😁yavaştan bağırsakları alışsın acıya, adanalıyım ben acısız yapamam😁
kahvesever__ Yelizzzz34_ ne güzel menünüz var size gelmek istediğim biran da 😜 sabahtır belli uyorum yeni kalktım valla mercimek çorbası koydum ocağı birde poçağa yapacam yetişirse eşimin gelmesine bir saat var
Busr21 Yelizzzz34_ kac haftalıksınız bu menu anca hamilelik basinda yapilabilir yoksa mecal kalmıyor 😅😅😅 afiyet şeker olsun
Yelizzzz34_ Busr21 30. Haftadayım 😂 bi an gözüm döndü sabahtan beri bunlarla uğraştım valla 🤓 belim her yerim ağrıyo ama deydi 😂😂
PrensesFiona Yelizzzz34_ öğlen dünden kalanları yedik akşamada hazır yufkadan ıspanaklı gözleme var. 8 günlük bebeyle bu kadar 🤷🏻♀️☺️
Yelizzzz34_ PrensesFiona ouuyyyy yerim onu daha 8 günlükk 🥰 afiyet olsun bebeğinizi öpün benim yerime
Ceylanns Yelizzzz34_ Nasıl yaptın o kadar sarma sarınca kulunçlarıma ağrı giriyor omuzlarım 2 gün ağrıyor 🤣