Ummuhn Arkadaşlar yardmcı olabilir misinz değerim baştan çok güzel arttı sonra düştü 79-249-405-254-273-275 anlamadm nie böle
busekavakli Dış gebelik olabilir doktor takibi çok önemli sakın ihmal etme normal bi gebelik değil seninki benimde başımdan geçti benimki hiç düşmedi ama az az yükseldi rahim temizleme yaptılar ve rahimde ki sıvıyı patolojiye gönderip dış gebelik mi yoksa kimyasal gebelik mi diye bakmışlardı çünkü dış gebeliklerde hemen tedavi gerektiriyor ihmal etme sakın
Yesimalmila 2 gün arayla mi yapildi tahlil. eğer öyleyse cok üzülerek söylüyorum sağlıklı gebelik değil. bende yaşadım aynısını
Zuzuu Ummuhn bir düşüp bir yükselmiyorsa dış gebelik değildir tekrar baktırdığınızda değerler düşüyorsa sıkıntı olmaz düşük yapıyorsunuz demektir
busekavakli Ummuhn hayır kimyasal bi düşük çıktı şükür üç ay sonra hamile kaldım tekrardan şuan gün sayıyorum çok şükür. Sende tahlillerini ihmal etme
Ummuhn busekavakli Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canm ben şimdi pazartesi başka doktora çıkıcam canm inş benmde kimyasal çıkar
Yesimalmila benimde tutarsiz yukselme vardi ama bana 2 gunde 1 test yaptilar arastirma hastanesinde bunun tek teshisi 2 gunde 1 2 katına çıkması demislerdi. benim lekelenmem de vardı 20 gün öyle devam etti sonunda düşük yaptim
Ummuhn Zuzuu yükseliordu canm yarn yine baktrıcam başka doktora muayene olucam tekrar ne diycek bakalım