MerveeD Ata1_ bende yarın 27 haftalık oluyorum 1 haftadır her sabah bacak agrısı ıle uyanıyorum sağa dönüyorum sağ agrıyor sola dönüyorum sol agrıyor sürekli yön değiştirmekten uyuyamıyorum ve sadece sabah yataktayken oluyor magnezyumu kullanmama ragmen
Leylasiva21 Ata1_ 26+2 haftalık hamileyim aynı kasık ve bel ağrısı öldürdü beni dün doktora gittim bı sıkıntı yok dedi bol su iç ve sol tarafa yat dedi
Ikra-ensar-06 Ata1_ canım bende 25+3 haftalığım benimde her sabah bacaklarım ağrıyo erkek bebeklr yelli olur onun ağrısı olur diyolar
Ata1_ MerveeD benim sol tarafım ağrıyor endişeleniyorum doktora haftaya gidicem ama yarın da devam ederse ağrım yarın gitmeyi düşünüyorum
Leylasiva21 Ata1_ Bu haftalarda normalmiş kızım kendine yer açmaya çalışıyor büyüyor diye bütün yük sırta yükleniyor o yüzden Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Ata1_ Leylasiva21 amin amin inşallah ağrılar çekilir tek korku onlara bişe olması . Sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah
Ikra-ensar-06 Ata1_ valla tam olarak bilmiyorum ama benim bir buçuk yaşında bi kızım var onda hiç böyle bi sorun yaşamadım ama bu gebeliğimde helede bu zamnlar kaburgamın altları ve bacaklarım çok ağrıyo böyle bıcak saplıyo gibi oluyo