Meltemaydg Merhaba arkadaşlar benim transferinin 10 günü bugün 3.gun emriyosu transfer edildi normalde cuma günü test günüm bugün kan verdim 1.18 cikdi çok üzüldüm yükselmez diye düşünüyorum ama yukselirmi dersiniz 🙏😢
Deletedmom73711 Meltemaydg Canım tüp bebek hakkında bir fikrim yok, hem postun üstte kalsın diye yazıyorum hem de doktoruna söyledin mi onun fikri ne?
Minikkuzuveannesi Meltemaydg test gününüzden önce test yapmayın bekleyin cuma günü yapın bende test günümden 2 önce evde erken gebelik yapmıştım o gün pozitifi görmüştük çok şükür🤲🏼İnşallah her şey istediğiniz gibi olur. Haberdar edin olur mu.
Deletedmom73711 Meltemaydg İnan hiç bilmiyorum ama test gününe daha varmış umudunu yitirme güzel düşün. Rabbim inşAllah gönlüne göre versin.❤️
Meltemaydg Minikkuzuveannesi Minikkuzuveannesi ilk deneme 1 embriyo transfer edildi3. Gun sebesiz tanım senn daha yüksek tutma ihtimali dediler tutmadi
Minikkuzuveannesi Meltemaydg tutma ihtimali yüksek dediler ama tutmadı diye mi düşünüyorsunuz? Hemen öyle düşünmeyin belkide tuttu bekleyin cuma günü tekrar yapın zaten doktorunuzda kesinlikle öncesinde yapmayın der
Meltemaydg Minikkuzuveannesi Evet öyle içimde bir rahatlik var yani belki komik ama belkide öyle olmasını istediğim içindir sanki yükselcekmis gibi hissediyorum belki geç tutunmusdur gibi kime sorsam yaşayanlar olmaz yükselmez diyor
Minikkuzuveannesi Meltemaydg hayır canım neden komik olsun zaten hepimiz umutlu olduğumuz için yaptırıyoruz bu işlemleri☘️Dua’larım sizinle inşallah güzel haberlerinizi bizlerle paylaşırsınız🤲🏼Merakla bekliyorum🤍