edasteff Gugu ben birkaç tane yedim sadece midem yanıyor daha kötü olmasın diye yiyemedim ama oğluşum bı doğsun kilolarca yemeyi düşünüyorum 😂
Gugu Muhammedamine inanmezsin 2 ay önce siyah incir canim çekti bulamediler.... Çikmemişdi... şimdi toyasina yiyorum. Kabizada iyi geliyo💩🙊🙈
Gugu Valla benim şu an Cocacola canim çekti. Biliyom yasak ama. Biri ökader içiki canimi çektirdi... Bir yudum içiceğim
Cans50 Cips limonata patates kızartması.sağlıksız herşeyi istiyor cnm ama yemiyorum bir de kızlar köfte ve tavuk mangal yaptı babam ama tavuk zaten içime sinmiyor yemedim köfte de pişmemiş givi geliyor ama yemeden de içimde kalıyor yesem pişmemiş gibi eminim pişti ama içime sinmiyor siz ne yapıyorsunuz bu et konusunda ?
Gugu Cans50. Valla kurbanda gelen etleri bakamedim. Kokusuna kanina etini gorüp surekli kustum... Bugun mangaldeyiz. Banada kofte oyle geldi. Etlerde sert tadi tuzu yok gibi 🙈🙊 yiyemedim
Denizkizi Gugu hıcbırsey asermedım mıllet nasıl hamılesın dıyo☺☺ sadece meyveye duskun oldum .. Ozellıkle de kıraz tatlı uzum seftalı yedım
Muhammedamine Gugu kabızlığım devam ediyor ama kasa kasa incir giriyor eve çok sevşyoeum ama ben kabuklarını soydum içşm almadı öyle ☺️