Mehtapkz Laylaycizi_96 ayyy ne güzel canım ya Allah bnada nasip eder insallh peki siz ilişki günlerini nasıl yaptınız acaba canım birer gün arayla mi ustustemi acaba
Mehtapkz Ayserose1001 benimde birtene kimyasalın var canm ama bişey kullanmamıştım ozaman iş nsallh bende güzel haberler alırım sağlıklı sihatli
Mehtapkz Mucizebb ilkinde benimde tutmadı canm bu ikinci bakalm Allah ol derse olacak insallh bekliorm bende nasip
Mehtapkz Bfduam klomeni günde 2 kere kullandım canm 5 gün sonra işte 3. Tane oluşmuş yumurta sada 1 solda 2 daha öncede bikere kullanmıştım klomen ama ozaman 1 taneydi yumurtam tutmadı dün iğne oldum pazartesi duphaston baslicam tutunması içinmiş birde d vitamini kullaniorum
Kedilivebebelilili Tek yumurtam olmuştu benim 4 kez klomen ile gebe kaldım , bu gebeliklerin iki tanesinde çatlatma iğnesi kullandım . Talihsizlikler yaşadım malesef o yüzden yaşayan çocuğum yok .
Mehtapkz Bfduam Sağol canm bak seninde lekeleem varmış insallh seninde yerleşme kanaması sır bende haber bekliorum