Lalince Mehtapkz Klomen kullanım sonucu 2 yumurtam oluştu biri 13 mm diğeri 18 mm . 5 günlük doz bitmişti ama sen bir gün daha kullan istediğimiz kıvamdalar demişti. Ardından bir günü boş geçip ertesi gün çatlatma iğnesi oldum. Umarım tutmuştue gebe kalmışımdır. İğneden sonra ciddi kasık ağrılarım oldu çatladığımı neredeyse hissettim. Bat 25 umarım hamileyimdir bu ay çok umutluyum. Ama kendime söz verdim erken test yapmayacagım şimdilik Kasık ağrılarım ve akıntılarım var onun dışında vucudumda başka hiç bir belirti yok keşke olsa🤗
Mehtapkz Lalince ayy ne kadar guzel bekleyis sonuda guzel olur insallh canm bende sanirim yarin catlatma ognesi vurulucam hayirlisiyla bakalim sonra bizdede bekleyis senin az kalmis hadi bakalm guzel haberler veririsn insallh
Mehtapkz aslidbd insallh bizimkide dollenir canm merkli bekleyis yarina insallhh catlatma ignesi olcam
Mehtapkz Bfduam Sağol canım 3 yumurtam var insallh bu ay tutar kuzum çokça amin vuruldum çatlatma ignesini dün hayırlısı bakalm
Esramuhammet81 Mehtapkz Bende bu ay ilk defa klomen kullandım. 3 yumurtam oluşmuş 19 20 mm çatlatma iğnesi vurdurduk 9. Günündeyim hayırlısı olur inşaallah. 🤲😊
Mehtapkz Esramuhammet81 ahh azkalmış zaman 10. Gün bir bak istersen canım testle burda 10. Günlerde de pozitif gören oldu aman en işi 14. Gün tabi
Esramuhammet81 Mehtapkz Açıkcası pek bi umudum yok yani iğneyi vurdurduğumu bile unutmuşum dün aklıma geldi meğer 9. Güne kadarda gelmişim bu ayda umutsuzum çünkü gecen ayda çatlatma iğnesi vurdurduk çok umutluydum hamile kalmayı beklerken adet olmuştum daha o şoku atlatamadım ben
Ceylanns Mehtapkz Ben 1 sene klomen kullandım yumurtam da oldu ama olmafı nedense klomen bırakınca olmuştu o ilaç benim psikolojimi bozmuştu 😞
Sumeyye12012 Mehtapkz benim 4-5 tane sağ tarafımda oluştu en büyüğünün boyu 22 mm di Sol tarafta da 1 tane oluşmuştu iğne de vuruldum ama bu ay test yaptım 9.cu gün kaset çıkmadı daha adette olmadım dün günümdü bakalım hayırlısı Dün gene test yaptım ama kaset şu 5 TL’lik testlerden çıkmadı gene de ama adette olmadım 1 gün gecikti
12siradanbiri Sumeyye12012 merhaba benim de sagda 4 solda 1 yumurtam olusmustu bu ay test yapiyorum negatif sanırım olmadi siz igne kullandiniz mi catlama ignesi .
Mehtapkz Sumeyye12012 Sümeyye seni artık profilinden taniorum resimden ya insallh vardır canım geç döllenmeden oluyormuş çatlatma iğnesiylede benim şimdi ilk ilişki 11.30 ama eşim 1 de evde ılıcak 4 12 çalışıyor vardiyalı olunca maalesef 1.5 saat sonra olsa ilişki bişey olurmu acaba
Sumeyye12012 12siradanbiri ayyy aynı benim gibisin kız bende negatif gördüm dün erken gebelik testi değildi ama yaptığım normal kaset testti benimde olmadı bu ay sanırım.. Evet ovitrelle vuruldum
Tcher123 Merhaba canım, benim de solda 2 tane oluştu biri 20 mm digeri 15 mmdi, 4 şubatta iğne vuruldum ama test yapmadım adete 2 gün var.. kasik, bel agiris ve göğüslerde şişme ve damarlarda belirginlesme var belirti olabilir mi ki
Mehtapkz Tcher123 damarlardaki belirgnlk olablr canım diğer şeyler genelde adet belirtisi gibi oluyormuş oda hamilelik olabilir ay güzel haberler verin bize insallh hamilesindir canim
Sumeyye12012 Mehtapkz bende seni profilden hatırlıyorum 🙂 bişey olmaz inşallah canım ya çok kötü düşünme boşver İyi düşün iyi olsun derler ya öyle yani Ben bu ay çok denk gelemedik eşimle nöbetçiydi 2 yada 3 kere falan yaptık yani bi ayda ilk defa öyle denk geldi sanırım bizimki olmadı inşallah seninki olur