BUSRAMSAMETM 7+3 haftalık hamileyim 🤰🏼Kalp atışlarını duyduk şükür 🙏 Progestan devam ediyorum Sıkıntı yaşayan var mı bu süreçte Bebeğimizin hareketlerini ne zaman hissedeceğim ve cinsiyet ne zaman belki oluyor
Birminikcivciv BUSRAMSAMETM Maşallah bebeği ilk ne zaman kaçıncı haftada gördünüz ve kalp atışlarını hissettiniz. Doktor bana 6. Haftada görmesek alacağım dedi
Birminikcivciv BUSRAMSAMETM Birde progestanı lekeniz var diye mi vermişti ? Fitil olarak mı kullanıyorsunuz
Zeynepyus Birminikcivciv bence doktor sacmaliyo 6 haftada gozukmeyebilir 7 8 kadar beklemen lazım canım
aylinpalaa Birminikcivciv ben keseyi 6.haftada bebeği ve kalp atışını 8.haftada duydum gördüm karından ultrasonla bakıldı sadece alttan muayene yapmadı
Cansuu01 Birminikcivciv 6. Hafta çok erken olabilir canım 7 ya da 8. Haftayı bekle bence. Neye göre doktor görmezsem alıcam dedi anlamadım ben
BUSRAMSAMETM Mervedez159 sende var mi normal hayatında farkli birseyler çalışan anneyim ben sadece uykum cok geliyor baska birsey yok
Mervedez159 Birminikcivciv hayır goremedım ya ona moralım bozuluyo zaten balıyorum benle aynı olanlar bebegıde gormus ama doktor bıseyde demedı yanı bılemıyorum ınsallah yarın gorurum
Birminikcivciv Mervedez159 Benimde canım ona çok sıkkınn. Doktor güzel konuşmadı çünkü. 6. Haftada görülmesi gerekiyor muş
Mervedez159 Birminikcivciv işte doktor bana oyle bısey demedı ondan da bıraz ıcım rahatlıyo ama boyle ınsanların yazdıgını gorunce canım sıkılıyo