Zeynep_3459 Tam 22 hafta olduk kızlar folik asitim bitti alıp almama konusunda kararsızım siz kaç aylığa yada haftalığa kadar kullandınız
Leylasiva21 Zeynep_3459 ben 16 haftalık oldugumda doktor birak demişti 20 haftalik magnezyum B12. Ve David 3 verdi doktorun ile görüş tahlil yapip öyle verir
Zehra9616 Zeynep_3459 3 ay kullanman yeterli onu eger gec basladiysan 5 aya kadar kullandirtiyo doktorlar ama zaten yediklerindende aliyosun
aylinpalaa Zeynep_3459 12.haftam dolana kadar kullan dedi doktorum bana da kalanı içersin kalmazsa almana gerek yok dedi ama tabi planlı gebelik olduğu için öncesinde de içiyordum
Zeynep_3459 Meldaa55 Teşekkür ederim canım doktor doğuma kadar devam dedi bende sizler ne yapıyorsunuz diye merak ettim ☺️
Zeynep_3459 Leylasiva21 evet canım bende fe tahlil yaptı ama sadece bir kez ikinciye yapmadı 12gebelik guatırı çıktı guatır ilacı devit3 kan ilacı folik asit vermişti bayadır kullanıyorum çok teşekkür ederim bu arada
Ceylanns Leylasiva21 AA benimkine sordum d vitamini kullanma dedi nedense anlamadım jodid yani iyot Demir hapı oreferon ve folidoce yani folik asit kullanıyorum
Zeynep_3459 burcaktufenk evet bende doğuma kadar devam edeceğim doktorum devam demişti ama sizlerinde ne yaptığınızı bilmek istedim teşekkür ederim 🤩
Zeynep_3459 aylinpalaa benim plansız oldu öncesinde kullanmadım süprüz yumurta bizimki teşekkür ederim yorumun için ☺️
Zeynep_3459 Birgul doktorum doğuma kadar kullanabilirsin dedi zararı yokmuş biz tavsiye ediyoruz dedi ama ben sizlerinde neler yaptığını merak ettim canım
Leylasiva21 Ceylanns ben talesemi hastasıyım bende iki hafta bir serum gibi kan alıyorum bana da demir ilaci yasak herkesin eksikliğini göre veriyorlar. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰
S1eda2 Zeynep_3459 bence doktoruna danış çünkü kişiden kişiye değişiyor ben 32 ye kadar devam ettim 2 haftadır kullanmıyorum