Handeasel 23 haftalık hamileyim komşuma tansıyonuma baktırdım 11e6 çıktı komşum çok yüksek dedi tedirgin etti beni sizce tansiyon değerim nasıl
Nasaearth Handeasel çok mu yüksek 😁 14-15 olsa neyse yüksek değil rahat ol bide bana dr herkesin vücuduna göre tansiyon normali değişebilir dedi mesela bazılarının genel de 10/6 çıkar ama baktığında sağlıklıdır dedi
okuyor Handeasel normal tansiyon değeri 12 8. Gebelikte tansiyon daha düşük oluyor. Gayet normal sizinki
Esenkaplan Handeasel 🙈 11 e 6 mi yuksek ya saçmalamasin komsun lütfen canim sinir 14/9 tansiyonun gayet saglikli
Handeasel Nasaearth benimde hep 10 6 çıkıyordu bugün 11e6 çıktı yüksek dedi strese soktu yarın sağlık ocağına ölçtürcem birde
Gmzeucr Handeasel tansiyonunuz gayet iyi benimde hep ya 11 7 çıkıyo bugün doktor kontrolüm vardı 12 8 çıktı gayet iydi yani hamilelikte yüksek tansiyon sorun ama bu yüksek tansiyon 14 15 gbi olunca sorun
Eslem_1 Handeasel saçmalamış 11 gayet normal bi tansiyon 😀 12 olsa bile yüksek diyemez 15-16 lara kadar çıksa neyse bi de benim doktorum benim tansiyonumu hiç ölmüyor 24. Haftadan önce ölçülen tansiyonun bizim için bir önemi yok dedi 🌸
Eslem_1 Handeasel doktorunuz ne diyor peki baş ağrınız için yüksek tansiyon da ağrı yapar sanırım ama yüksek değil sizin genel olarak sanırım 🌸
Handeasel Eslem_1 en son gittimde sinizüt iltihaplanması var dedi kendi doktorum muayene etti geçmedide yani sürekli başım ağrıyor