Happycivcivmom Kizlar ablam 3 ay önce sezaryan olduğunda ameliyattan hemen sonra ayakları şişti bacakları fln 5 gun de azaldı sisleri. Bana mutlaka varis çorabı giy dedi şişmesin ayakların diye . Siz alacak misiniz tecrübeli anneler var mı sezaryan da
Elifgoktug1 Happycivcivmom benimde çok kötü şişti doğuma giderken giydiğim kıyafetleri bebeği 5 günlük kontrolüne götürürken giyemedim sezaryen günü verilince soracağım sisiyor gerçekten ya ise yaşayacaksan almakta fayda var
Selin12- Happycivcivmom beb varis çorabı giydim yanliz ayaklarım benim çok fazla şişti dağa önce hiç ödemem yoktu
Happycivcivmom Ama sezaryan giderken sadece önlük giydiriyorlar çorabı çıkar çıkmaz giysek yine etkili olur mu bilemedim
Selin12- Happycivcivmom canım devlet hastanelerinde giydiriyorlar ben cam sakura şehir hastanesinde sezeryan ile doğum yaptım orada kendileri verdi ameliyat a o şekilde girdim ve 10 ayağım da kaldı çıkartmadim
Merryy44 Bende 45 gün önce sezeryan oldum doğumdan önce hastane kendi giydirdi hastaneden cıkana kadar da cıkarttırmadılar iyi ki giydirmişler çok rahat ettim
Sedaa06_ Happycivcivmom bana ameliyat sırasında vermişlerdi hastaneden. Ertesi günde cikarabilecegimi söylediler hiç de şişmedi canım