Mrsyalcin Merhabalar ilk hamileliğimde bir kaç kiyafet almıştım ama nasip olmadı bebisim karnimda öldü simdi 5 aylik hamileyim ve o kiyafeti giymek istiyorum kaynanam giyme falan diye aklımı karıştırdı gerçekten böyle şeyler varmi ya 😭
MerveeD Mrsyalcin Hayır ya böyle şeylere inanmayın lütfen ne alakası var kıyafet ile ölen bebegın sıkmayın canınızı gönül rahatlığı ıle gyın
Zehraspl Mrsyalcin ne alakasi var oyle hurafelere inanma canim giy yiyecek ekmegi icecek suyu varsa zaten dogar oyle seylerle kalbini karartmalarina seni korkutmalarina izin verme
seri4270 Mrsyalcin tabi ki batıl inanç giyin öyle şey mi olur bende saç kestirecektim aynı şekilde aman kestirme çocuğun ömrü kısa olur dediler saçmalıkdan ibaret kestirdim 2 hamileliğimde de 😅
Hakiko Mrsyalcin ben nisan da kaybettim bebeğimi Eylül de tekrar hamile kaldım önceki giysilerimi giyiyorum 😒 ne kadar boş insanlar var ya sanırım sırf can sıkmak için konuşmuş . Çok giyilmez diye tutturuyorsa beraber alışverişe çıkalım yenilerini al kaynanacım deyin