ecemnas88 Kızlar gebelikte mantar geçiren oldu mu doğumda bir sıkıntı oluyor mu ya da çok önemli mi ?
Zehraspl ecemnas88 Valla ben geciriyorum travozol kullandim daha beter etti doguma 22 gun kaldi bebege ne tur etkie der yada dogumdan sonra bitermi bilemiyorum ama doktorum mantar icin fitil krem ve sprey verdi banada sikayetin gecene kadar kullan sonra birak dedi 1 hafta kullandim gecti suan kullanmiyorum insallah tekrarlamaz
Birannisbirbebis ecemnas88 bende de vardı fitil ve krem kullandım çok işe yaradı muhakkak doktoruna söyle sağlık ocağında ki ebe plasentayı sarıp erken doğuma neden olabiliceğini söyledi o yüzden ihmal etme
Elifbrtnn Travazol kullandım ben çok iyi geliyor sağlık ocağında ki aile hekimine gidip başvurabilirsin canım
sherlock Mantar enf bebeğe geçmiyor ama sende kaşıntı vs yaparsa sıkıntı tabi. İlerlemişse travazol krem tek başına yetmez canım fitil yazabilir doktorun. Ama gebelikte herkesin başına geliyor bu durum merak etme.
ecemnas88 sherlock hayır bende hiç bir belirti yok doktorum muayne de fark etti normal doğum istiyorum bir sıkıntısı olur mu sormayı da unuttum
ecemnas88 Bende kaşıntı herhangi bir belirti yok doktorum muayne sırasında söyledi kullanabilirsen fitil vereyim dedi normal doğum istiyorum bir sıkıntısı olur mu diye merak ettim 33. Haftadayım