Ayseee60 Kızlar merhaba ben düzenli ve yeterli yememe rağmen sürekli aç hissediyorum, yemekten yarım saat sonra hiç yememiş gibi oluyorum. Mide yanmasıdır dıyorlar, mide yanması böyle mi oluyor yaşayanlar nasıl hissetti bahsedebilir misiniz
Azra_Mom Ayseee60 mide yanması midede bir acı hissettiriyor ara ara o acı gelip gidiyor sanki biri sıkıyor gibi benim hissettiğim bu yemek borusunun yandığını hissediyorsunuz hatta bazen boynuna kadar geliyor bu acı ve yanma hissi yani emin olun mide yanması olsa bunu anlarsınız 😅
3cocukannesii Ayseee60 mide yanması değil, mide yanması midenin üst kısmı göğsünün ortasından boğazına doğru acı acı yanıyor böyle oluyor mide yanması
sherlock Ayseee60 yok canım mide yanması değil bu. Mide yanması olsa duramazsın 😂 bu iştahh afiyet olsun😂😂
3cocukannesii Ayseee60 kaçıncı haftadasın? Bende 20 haftaya kadar aşırı açıkıyırdum Bi dk bile ağzım boş durmuyordu, tıka basa yemek yiyordum 10 dk sonra hiç yememiş gibi acıkıyırdum 🙃ama 20 haftadan sonra normale döndüm ben Dr da bahsetmiştim olur normal demişti açıkma için.