minnakkiz_ Merhaba 5 aylık evliyim. Bebek istiyoruz Doktora gittim sorun gözükmüyor dedi. Aile Hekimliği FOLBİOL( 5mg ) verdi. FOLBİOL kullanan var mı ? Yardımcı Olursanız Sevinirim ?
minikpandammmm minnakkiz_ aile hekimleri söylemiyor ilacı verip geçiyor ama kadın doğumcular yarım olarak bolerek kullanılması gerektiğini söylüyorlar
minikpandammmm Baharkpln minnakkiz_ hamile kalınca da ilk 3 ay kullanılması gerekiyor . Öncesinde kullanmaya başlamak gerekiyormuş bebeğin sağlıklı gelişimi için
minikpandammmm minnakkiz_ kullanma dozu yüksek biraz araştır istersen öyle kullan . Yarım kullanılması öneriliyor
Fatmaclk96 minnakkiz_ Henüz bilmiyorum 6 aylık evliyim ve daha yeni düşündük bebek ilk denemelere başladık adetime 5 gün kaldı nerdeyse yarın kan vericem bi hayırlısı olsun inşallah ☺️
femme minnakkiz_ banada gynoferon verdi . 8 aylık evliyim bizde bebek istiyoruz Denemeye henüz hiç başlamadık Öncelikle planlı ilerlemek istedim Kan testi verdim İçinde demir sülfat ve folk asit olduğu icin kullanmami istedi
Mihribancglr minnakkiz_ tam kullan hamilelik öncesi kullanman gerekiyor zaten canım zaten fazlasını idrarla atıyorsun hamilelik şuan yok o yüzden tam kullanman hiçbir sorun göstermez 🫂
minnakkiz_ Fatmaclk96 AA bende 5 aylık evliyim Bende 18 adet olucam Bakalm İnşallah güzel haberler verirsin 🤲