Bfduam KkubraOz Inş canım sağ salim kucağına aldırsın yavrunu Rab’bim 🤲 Akıntı, idrarda koyuluk, sık idrara çıkma var mıydı?
KkubraOz Bfduam akıntı vardı idrarımı takip etmedim ben bu ay beklemiyordum çünkü o yüzden çok şaşkınım 🥰
ik1807 Uraz1busra son reglimin ilk günü 30 ekim ama bir kaç gün geç döllenme olmuş olabilir demişti doktor🌱
Bfduam KkubraOz betanda çıkmış hamd olsun netleşti en azından çok mutlu oldum senin adına ya🤲 Akıntı rengi ne? adete kaç gün kala başlamıştı bir kaç damla mı çok mu yoğundu? Korunmuyorsan olabilir niye beklemiyordun şaşkınsın:)
1Pamuk KkubraOz üzülmeyin lütfen mutlu olun var gibi siz gene 2 gün sonra test yapın sabah ilk idrarla İNSLALAH çıkar 🤲🏻❤️
taninmayananne KkubraOz maşallah. Hayırlı olsun bizlere de dua et. Bende hemen yarın git öncekiler düşük olmuş bunda ne yapılması gerektiğini falan doktorun önerir.
1Pamuk KkubraOz hadi gözün aydın İNSLALAH istediğin gibi olur 5.000 bin olunca kese gözükür inslalah ❤️
KkubraOz Bfduam allah raxı olsun kuzum inşallah darısı sana, isteyen herkese olsun❤️ Akıntım 1 haftadır vardı. Daha önceden olsun diye yumurtalama takibi filan yapardım yani bişeyler denerdim ama bu ay hiç birini yapmadım. Aslında denemedim de hatta 2 gün sonra 10 saatlik bi otobüs yolculuğu yapacaktım 😊 mart ayında tüp bebek merkezine gidicektik rahim filmi çektirmeye. Dış gebelikten sonra çektirmedimde şu an nasıl olcak bilmiyorum umarım sağlıklıdır. Ama şunu söyleyebilirim bu 3. Gebeliğim 3 ünde de farklı belirtiler yaşıyorum.☺️Peki senin BATa kaç gün var? Denedin dimi bu ay rahim filmi de çektirdin değil mi
Burcutf KkubraOz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Diğer gebelikleriniz neden kayıpla sonlandı genetik test yaptırdınız mi genelde kan pıhtılaşma cikiyor. Benim 3 kaybım vardı genetik teste ufak bir kan pıhtılaşma sorunu tespit edildi. 4. Hamileligimde 9 ay kan sulandirici igne kullandım Rabbim çöm şükür nasip etti kızımı. Rabbim size ve isteyen herkese de nasip etsin inşallah Sağlıkla vaktinde kucağınıza almak nasip olsun 🤲
11secil Papiiii Hacer Hanım, hamile olarak hepimizin pozitif şeyler duymaya ihtiyacı var. Bilmediğimiz bilimsel konuları doktorlara bırakalım ve birbirimize destek olalım olur mu. Yorumunuz heyecanlı, ve kayıp yaşamış bir anneyi incitebilir. Eminim bunu düşünerek yazmadınız ama güzel şeyler yazıp düşünelim güzel olsun herşey🌸 Hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucagimiza alacağız inşallah.🤍
Papiiii Hacerrrcakmak O zaman gozunde soeun var gordugun her neyse bu yorumunun ardindan girip sayfama bakar kimle nasil aram.Ayria kimsinki kompleks yapayim?Tabikide buyuturum kotu bir yorum yapmadigim icin bana soylenilen lafin cevabini veririm.Degerin bence 10 gun gecikmeye gore dusukk gec dollenmede ola bilir ama bilemedim canim hakkinda hayirlisi insallah hersey yolundadir lafini sizz kotu yorum olarak algiliyorsaniz bu sizin sorununuz iyi gunlerr