KkubraOz https://resimyukle.io/r/Liag23nnBg Şu an şoktayım nolur bana gözlerimin doğru gördüğünü söyleyin. Dün aniden başım döndü, göğüs hassasiyetim var bikaö gündür ve halsizim sürekli uyumak istiyorum. Belirtileri görmezden geldim daha önce iki kaybım var. Markete diye çıktım bi anda ecZaneye girip test aldım eve gelir gelmez yaptım az önce ve sonuç bu. Var mı yani hamile miyim. Allahımm ağlıyorum yarım saattir. Allahım bekleyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin bu haberi almaya nasip etsin. Çok korkuyorum. Çok karışık duygulardayım şu an şoktayım😔
linsmea KkubraOz canım tebrik ederim maşaallah gayette var yani 🥰 bikaç gün sonra kan testi ver inşaallah 🎀
Bayancorek KkubraOz benim ki de bu şekildeydi, gözün aydın canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 🤗 tabi endişe ve korku oluyor illa ki , umarım her şey yolunda ve güzel geçer 🌸❤
Cokistersengelerbence KkubraOz var gibi sanki. Emin değilim ama umarım istediğiniz haberi alırsınız 🥰🌸
Loveis16 KkubraOz Olumlu düşün olumlu olsun inşallah kötü düşünceleri sil kafandan iyiye odaklan İşe yarayacaktır.🤭 Hayırlı olsun çizgin gayet net kan testide versen net şekilde çıkar 🥰
VuslatSena9 Pozitif görünüyor hamilesinz bence,hadi gözünüz aydın. Kan testi de verir iyice rahatlarsınz.Bana da dua eder misiniz sevinç anında yaptığınız dualar makbul olur belki
KkubraOz VuslatSena9 kendime nasıl dua ettiysem öyle dua ediyorum inan hem sana hem bekleyen herkese allahım isteyen herkese nasip etsin
All29 selam kızlar adetim 10 gün gecikti beta hcg 37 çıktı hamilesin dedi sonrasında yine yapıldı 113 çıktı ama kaç haftalık olduğunu demedi acaba ne anlamadım Cuma sabah tekrar kan vericem beta herkezde değişiyormuş normalmi acill
seyma-02aslan All29 canım 48 saatte bir iki katı artması gerekiyo sağlıklı bi gebelik diyebilmek icin
linsmea All29 canım, düzenli yükseliş varsa eğer, hamilesindir, bi muayeneye git istersen belki geç döllenmeden dolayı öyle olmuştur, en sağlıklı cevabı doktor verir
ik1807 KkubraOz hayırlı olsun benimde bu sekilde cıkmıstı☺️ Şuan 16 haftalığız. Bence hemen kan vermelisin.
Sedadgr KkubraOz çift çizgi çıkmış hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin emin olmak için kan testi yaptır kuzum
asellmom KkubraOz ayy hayırlı olsun sanki ben öğrenmişim gibi çok mutlu oldum 😻 sağ sağlim kucağına alıcağın günleride göstersin rabbim
KkubraOz asellmom amiiin yorumlarınızı görünce bir kez daha sevindim insanın sevincine ortak olan birilerinin olması ne kdar çok güzelmiş🥰
Civcivim000 KkubraOz ayy sizi hatırlıyorum benim eski hesaptan bir kaç defa konuşmuştuk inşallah sağlıkla ilerler çok sevindim gözünüz aydın🥰
KkubraOz Civcivim000 yaa çok tşeekkür ederim 🥰 inşallah sağlıkla ilerler bu defa hayırlısıyla o kadar sevinçliyim ki