Gokhansongul 8+5 Soda içiyor musun ben bazen rahatsız oluyorum yedim yiceklerden içmiyorum ama içmekte istiyorum
brfns Gokhansongul Canım soda sağlıklıymış ama sade olanı. Meyveli olan şeker seviyesi yüksek diye sağlıksız oluyormuş
hilalhsnygt Gokhansongul Maden suyu çok sağlıklı bende günde 1 tane iciyorum sade olanından magnezyum ve mineral açısından zengin bir içecek doktorlar da öneriyor 😊 mide yanmalarıma cok iyi geldi
Gokhansongul brfns sade olanından zaten canım kimisi diyor iyid eğil içme filan ama bence maden suyu sade ne gibi zararı olabilir ki değil mi
brfns Gokhansongul hiçbir zararı yok hatta minarellerinden dolayı çokta yararlı ama aşırıya kaçırmadığın sürece canım 😊
Deletedmom727271 Maden suyu günde bir tane tüketebilirsin canım bir zararı yok ben çok tükettim ilk hamileliğimde de şuan da günde bir tane içiyorum hep. Mineral olduğu için ağrılarına gazına mide yanmana filan iyi geliyor
Deletedmom727271 Gokhansongul hayır hayır aksine faydasını görürsün canım ama sade maden suyu olmasına dikkat et 😊 sağlıklı doğumlar dilerim 🌼