Umray2056 Arkdaslar hamilelikte çiğ köfte yedınızmı cok sewıyrm canım cok cekıo ılk gttıgm doktor yeme demişti bnde cekınıyorum yıyen varmı yada ne zararı var acaba?
mLcLk Umray2056 etsiz olmak ve abartmamak şartıyla yiyebilirsin demişti doktorum bana, bir kaç kez yedim ben de😇 afiyet olsun size de 🌸
ilknurdak Umray2056 basur ya da kabızlık sorununuz varsa yemeğin bende çok severim ama pişman ediyor yediginize
Umray2056 aslhn06 baharatlı oldugu ıcın mı acaba dıe dsundum bende zaman zaman canım cekıo bısey olur dıe yemıorum kalıo hp sonucta bulgur yanı
BurcuDoanKse Bn yedim drun bana verdiği listede yasaklı ama bu yedıklerımız zaten bulgurla yapılıyor etle değil o yuzden bir sakıncası yoktur dıye düşünüyorum
Umray2056 BurcuDoanKse baharatlı oldugu ıcın mı acaba dıe dusundum bırana yanı etsız sonucta ne zararı olcak bende yemek ısteyıp cekındım hep
despina234 Etsiz olanı zararsız diye biliyorum ve ben de yiyorum ama doktorunuza da sormak gerek bence 😊
Aysegl Umray2056 benim de çok istiyodu canım. Ve yedim hamileliğimde 10 kadar, doğum yaptım, bi zararını görmedim çok şükür
Merveanneoluyor Umray2056 çiğ köfte yemeyin derken tokzoplazma riskinden dolayı etli çiğ köfte kastediliyor. Etsiz çiğköfteyi de çok güvenilir yeşillikleri iyi yıkanmış bi yerde yiyin