Rabiaaa46 29+5 yattığım yerden zor kalkıyorum çok ağırlık var üstümde çok yoruluyorum. Bu hamileliğim baya zor geçiyor hergün, başka bir yerim ağrıyor 😥 riskli durum doktor dinlen yorulma dedi diye pek bişey yapamadım Bu seferde bişey, yapmaya kalkınca aşırı Bi yorgunluk oluyor yürüyorum bile ağrı giriyor iyice hantallaştım. Kızımda çok aktiftim yürüyüş yapardım evi sil süpür tık demezdi. Bugün evi temizledim Pertim 🤣. Baya derinden Bi temizlik yaptım ama 1 gün temiz kalırmı bilemedim Kızım çok dağıtıyor 🤣. Çok yalnız yorgun bitkin kimsesiz hissediyorum. Doğum zamanı hakkında endişelerim çok var. Daha kıyafetleri eksik battaniye eksik ağız mendili yok eksiklerim çok adam akıllı Bi alışveriş yapamadım. Kendim için eksikler de çok. Para olsa takır takır halledicem de. Biran önce alıp yıka ütülw çanta hazırla faslına geçmem lazım. Erken doğum riski de var. Cinsiyeti geç öğrendik diye erteledik hep alışverişi. Bugün yarın diye diye. Hala ortada adam akıllı bişey yok. Kızımda bu haftalarda herşeyi hazırdı neredeyse 2.diye ekstra Bi rahatlık var sanki 🤣😄 kaba hiçbişey lazım değil çünkü.