bebislerimi_buyutuyorum Oznur077 Bende antalyadayim ilk dogumumu vitalede yaptım orası bana iyi gelmediği için bu dogumumu Kepez devlet hastanesinde yapmayı. Düşünüyorum gittiğim doktor ilgili bir doktor
Aysencim Oznur077 medstar nalan cihangire gidiyorum memnunum telefondan saat kaçta yazarsanız yazın cevap veriyor cok sıcak kanlı
Asil_ve_annesi Ben akdeniz sifa da doğum yaptım çok memnun kaldım şimdi ikinciye de oraya gidiyorum ama fiyatlar çok artmış
Bicicek_bibocek bebislerimi_buyutuyorum testler için bende ara ara gidiyorum hemde tek doktorla kalmamak için. Siz hangi doktora gidiyosunz ?
Bicicek_bibocek Ben ilk doğumumu vakıf yaşam da yaptım çok ilgililerdi çok memnun kalmıştım. Doktorum gitmiş ama oraya gidiyorum bu doktorumda iyi burayı düşünüyorum simdilik
bebislerimi_buyutuyorum Bicicek_bibocek Fatma Özlem kılıç ama asla gününde randevu bulunmuyor 🤷🏻♀️ tek sorun o valla randevu almak için en az 15 gün bekliyorum belki daha fazla
Bicicek_bibocek bebislerimi_buyutuyorum Evet gidince bende o doktora gidiyorum . Ama saat 4 de baktığınızda genelde randevu oluyo . Ama devlette normal dogum beni nedense korkutuyo o yüzden doğumu orda düşünmüyorum.istedigimiz doktorda girmediği için
bebislerimi_buyutuyorum Bicicek_bibocek Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bende özel hastanede kötü doğum geçirdim üstelik baş hekimdi doktor
Bicicek_bibocek bebislerimi_buyutuyorum tabi oda öyle . Allah iyi insanlarla karşılaştırsın . Kardeşim keepzde sezeryan oldu çok memnundu o