Hayal_ Merhaba kızlar, 21 haftalık hamileyim ayrıntılı ultrasona girmek istiyorum özel hastanede fiyat yüksek devlete gitmek istiyorum bunun icin hangi bölüme randevu almalıyım yaptıranlar veya bilgisi olanlar yardımcı olur musunuz?
1Cicekanne Hayal_ bende bugün 21 oldum. Ayrıntılı ultrasondan çıktım yarım saat sürdü herşeyine bakıldı. Yalnız randevuyu çok öncesinden alman gerekiyordu şuan bulabilir misin bilmiyorum. Acil gittiğin hastaneyi ara ve detaylı ultrason randevusu al. İki haftan kalmış geçerse baktıramazsın. Mutlaka bu haftalarda seni alacak bir yer bul.
Mysaa Hayal_ bu haftada çok zor canım devlette randevu bulman geç kalmışsın biraz normal Kadındoguma alırsan onlar yönlendiriyor diyebiliyorum belki iyi bi doktora denk gelirsen yardımcı olur insallah
Hayal_ 1Cicekanne teşekkür ederim. Yaptırmam lazım çünkü bu gün ultrasonda bebeğin kalbinde parlak bi odak nokta olduğunu söyledi doktor tek basına önemsiz dedi ama ben endişeleniyorum ayrıntılı baktıracağım umarım bisey çıkmaz
Kubraglcr 1Cicekanne Devlet hastanesinde kafın dogumamı randevu aldınız ben kafın doguma gittim burda yapılmıyor dedi araştırma hastanesiydi hemde nerde yaptırıcam bilmiyorum özelde de çok pahalı
Hayal_ Kubraglcr bende aradım devlet hastanesini dediki ultrason randevusu alamıyoruz kadın doğuma alabiliriz.
1Cicekanne Kubraglcr ben de araştırmada yaptırdım prenatal bölümünden. Orası yapıyor zaten. Ücretsiz. Ama randevunu alman lazım önceden
1Cicekanne Hayal_ ben daha 14 veya 17 haftalıkken araştırmaya gittiğimde ara randevı al demişlerdi aramış randevumu almıştım. Bulması zor dolu hep ha devlettede yaptırırsın ücretli olarakta alıyormuş bugün öğrendim ver parayı alsınlar araya gibi bişey sanırım.
Mysaa Hayal_ ne demek devlet sıkıntı yapıyor ben ilk gebeliğimde 12 haftalıktı o bölüme gittiğimde dolu asla olmaz dediler bidada devlete. Gitmedim geç kalmısım önümde 2 ay var düşün sadikonukta özellikle inanaılmaz zor . İnsallah bulursun canım
suleesrky Devlette bu raddeden sonra randevu bulman pek mümkün değil canım. Ozelde bile en erken 2 hafta sonraya bulabilmiştim.