heleninannesi06 Zuzu04 doktorlarda hep belirtmiş erkek bebeklerde iki kat daha fazla görülmekte diye o yüzden merak ettim 🙏
Emir1011 heleninannesi06 canım benim oğlumdada vardı tek bçbreğinde denildi şu an doğdu 2 aylık ve büyümesi devam ediyo antibiyotik başlandı sünnet olcak inşAllah öyle korkulacak bi şey yok sıkıntı etme kendine
heleninannesi06 Emir1011 Allah şifa versin inşallah 🙏🙏 vallahi insan korkuyor suyu azalırsa sorun olur filan denildiği için ..
Emir1011 heleninannesi06 yok yok kuzum hiç bi sıkıntı olmadı çok şükür korkma hiç hamileliğin tadını çıkar
Dmllale Benim bebeğimde de var 28 haftalık olacağız nasipse birazdan kontrolüm var umarım kapanmıştır
heleninannesi06 Eminedmr darısı bizim başımıza olsun sorunsuz sıkıntısız geçsin.. gözümü dediğim gibi suyu azalır erken doğum vs onlar korkuttu açıkçası
Eminedmr heleninannesi06 insallah sağlıcakla kucağına alırsın gönlünü ferah tut doktor takibini aksatma Allah’ın izniyle hepsi geride kalır
Seda5892 heleninannesi06 bende 19 haftalık hamileyim perinatolojiye gittiğimde bi böbreğinde olduğunu ama sınırın biraz üstünde olduğundan çok önemli değil ama takip olacak dedi ilerleyen haftalarda neler bekliyor bilmiyorum
heleninannesi06 Seda5892 çok geçmiş olsun umarım geçer gider 🙏🙏 sonrasında tekrar bobregine baktılar mi Randevudan bir hafta sonrasına tekrar çağırdı benim gün geçmiyor insan en ufak bişey de stres oluyor
Seda5892 heleninannesi06 ayın 9 unda gitmiştim canım tekrar kontrole gitmedim henüz. 24 ünde farklı bi sıkıntıdan dolayı gideceğim muhtemelen yine bakar. Çok sağolub sizede çok geçmiş olsun rapor vermediler mi orda genişliğin ne kadwr olduğu yazar
heleninannesi06 Seda5892 benim detaylı ultrasonda değil 28. Haftada görüldü bir rapor vermedi o yüzden önemli bişey değil iki taraflı olsa korkuturdu biraz takip edeceğiz dedi inanın hiç ne kadar büyümüş genişlemiş bilmiyorum o yüzden 🥺
Seda5892 heleninannesi06 ben farklı sıkıntıdan perinatolojiye gittim canım ondan öğrendim yoksa benim detaylı da mart da… Belkide sınırın biraz üstünde genişliği çünkü bana da aynısı söylendi canım içini ferah tut üzme kendini