GAMSSE B01- ben orda dogum yaptim seseryan oldum cok memnunum simdi ikinci hamileligim 2o haftaligim tekrar oraya gidiyorum
Ecemtasoz İlk doğumu mu orda yaptım ama beştepedeki ek binasında orda takipli değildim şansa gittim iyi ki gitmişim o kadar güzel ilgilendiler ki çok memnun kaldım
Symcakk @"GAMSSE benimde down sendromu riski vardı. Özel de bir profesör pınar Tokdemir hocaya yönlendirdi sıvı aldırdım çok mükemmel bir hoca. Sıvı sonucum temiz geldi çok şükür. Şuan riskli gebelikten normal gebeliğe geçtim sizin doktorunuz kimdi acaba
GAMSSE Symcakk bn tuncay kücükoskan ve ismail burakgultekine gidiyorum ama arada polikinlikten randevu olmayinca diyer doktorlarda cok iyi
Symcakk Ben etlik Zübeyde hanıma gidiyordum down sendromu riski çıkınca yok aldır günah değil çocuğu dusun diye doktor beni rezil etti. O yüzden bestepeye geçtim bende sizin içinde Beştepe daha iyi olacaktır eminim
Ays_cskn GAMSSE merhaba ismail bey nasil acaba memnun kaldinizmi 10 gun sonrasina randevu aldim kendisinede fikir almak istemistim😊
ElifT816 Ays_cskn genelde asistanları bakıyor. Ben 16 haftaya kadar o hastaneye gittim. Hep asistanlar baktı. Hiç doktora denk gelemedim.
GAMSSE Ays_cskn onlar profosr olduklari icin asistanlari oluyor ama iciniz rahat olsun doktorlar cok iyi benim 2.dogumum tereddutsuz oraya gidiyirum yine
Ays_cskn ElifT816 bende ilk gebeligimde zubeyde hanima gitmistim ordada hep oyle acikcasi tavsiye etmeyecegim bir hastane sehir hastanesi cok ovuyorlar ama bana cok uzak orasida burayi deniycem iste bir nasil cikarsa zubeyde hanim kadar kotu degildir diye umuyorum
GAMSSE Ays_cskn etlik zubeydeden bende müzdarabim ilk bebegimden dolayi 15 haftalikken bestepeye basladim guzel bi hastane tabi herkezin beklentileri farklidir ama guzel temiz ve en onemlisi doktorlari guzel ilgileniyo insanlikli guler yuzlu
Ays_cskn GAMSSE iste tek istedigim bu aslinda guleryuzude gectim sadece bilgilendirmesi bile aciklayici olsun bana yeter 😊