Gulsum-crk26 Canım anneler bugün kaynanam ile alışverişe cikicaz oğlusuma kıyafeti alacak gerekli olanlar neler neler almalıyım sizce bana soylermisinizz 21 haftadayimm 💙
Clk56 Gulsum-crk26 zihin biberon emzik göğüs ucu kremi pişik kremi anne bebek çantası battaniye çorap
Melos12 Gulsum-crk26 Hastane çakışı Zıbın Çorap Sabunları olabilir Müslin, battaniye Alt açma Bebek bezi Islak mendil Biberon,emzik Pişik kremi, göğüs ucu kremi Tek alt pijamalar Eldiven olabilir bi kaç tane Ağız mendili
kizininannesi Gulsum-crk26 markaya gerek yok bence %100 pamuk olsa yeterli ben o şekilde aldım. Ucuz aldıklarımda var pahalı aldıklarımda bir kaç tane. Ağız mendili Müslin örtü Alt üst takım Tulum Zıbın Eldiven çorap 10 lu hastane çıkışı 1 tane yeter bence 2 ince battaniye 2 kalın battaniye (doğum ne zamana denk geliyor bilmiyorum da) Emzik biberon banyo malzemeleri Aklıma gelen bunlar
Clk56 Gulsum-crk26 philips awent emzik aldim philips biberon aldim lashio göğüs ucu kremi baby me alt açma örtüsü aldim zıbınlarini hepsi burdadan aldim daha uygundu anne bebek çantası civilden aldim baya geniş 180 tldi yeni doğan takımlarını da 1 3 ay aldim genelde erkek bebek diye lcwaikiki play stroden indirdim outletinden aldim daha uygundu muslin bez battaniye tek katlı onlari e bebek sanaldan aldim daha uygundu
Clk56 Gulsum-crk26 ağız bezini de civilden aldim 10 lu olarak beyaz kenarlarinda nakislar var mustela pahalı geldi bana şampuan sebamed aldim civilden baby me granül sabun aldim baby me yumuşatıcı aldim onlari e bebekten
Melos12 Gulsum-crk26 evet hızlı büyüyor ama çok çabukta kirleniyor ve terliyorlar o yüzden 03 biraz almakta fayda var ben oğlumda baya aldım iyiki almışım diyorum kızımada aldım hep küçük küçük ne kadar kilolu görünselerde 03 aylıklar bile büyük geliyor bazen
Clk56 Gulsum-crk26 bebek arabası salonda kullanmak için ana kucağı filan bakacaksaniz cıvıl e bebeğe göre daha uygun