minikbebegim19 Ay kızlar kimisi yapma çıkar demişti duramıyorum gıııaaazz zaten sadece bacaklarım ağdalancak😂
cgnduru minikbebegim19 canım yaptiriyorsan yaptir öyle bir şeye denk gelirse tek seferde permatik kullanirsin 1 kereden bir şey olmaz yapacak bir şey yok
Oznur35 minikbebegim19 ben dün alayım dedim göremiyorum ki ayna koydum olmadı yarım yamalak oldu 😂 bacağıma kramp giriyor bebek kasılıyor dedim bu işin içine ….😂 kuaföre giderim artık
minikbebegim19 hunilimom kendim yapıcam da minik. Minik çıkarsa zaten doğum öncesi duş alabilirsem jiletlerim artık napam😂
minikbebegim19 hunilimom ya helal kız 😂 duş ılık mı sıcak mı olacak bide saçlarını da yıkamış miydin kurutma aşaması vesaire bilemeyrum şimdi
hunilimom minikbebegim19 komple girdim duşa ilik duş almalısın her zaman sıcak su bebeği strese sokar demisti ebe cunki kaslar birden gevşiyor zaten sancıların başladığını hissettiğin an duşa gir ister belden asagi yıka ister kafanı felan yıka
Oznur35 minikbebegim19 hiç göremiyorum zaten kilolu biriydim şimdi tam oldu belden aşağı ayağım haricinde birşey göremiyorum 😂😂🤦♀️🤦♀️