Elifinannesiiiii Merhaba, adet günüme göre 4,5 haftalık gebeyim. Dün hastaneye gittiğimde Beta HCG- 854 çıktı. İdrar Tahlilinde Lökosit 18-20 çıktı. Doktor ilaç verdi. Geçmezse düşebilir bebek dedi😔 Bu durumu yaşayan oldumu? Süreç nasıl ilerledi
3oglanannesi Elifinannesiiiii bol bol su içşn düzelir 3 litre içmeniz lazım 2 bardak ta ayran içşn günde ayran enfeksiyon önlüyor özellikle ev yapımı yoğurt olursa ve yoğurt suyunu da eklerseniz sürekli yaşıyorum en iyi çözüm bunlar çamaşır hergün değiştir kuru tut kendini su kullanma peçeteyle silin yeter geçer inşallah
Duyguklc4 Benim de idrar yolu enfeksiyonum çıktı 5 haftalıkken doktorum ilaç verdi ama düşük olur gibi Bişi denmedi bana
Elifinannesiiiii Duyguklc4 banada ilaç verdi bol su iç geçmesi lazım geçmezse düşük olabilir dedi korktum açıkcası
Glzz Bende hamileyken idrar yoku enfeksiyon vardı baslarda hatta yürüyemedm agrıdan doktor bana gece yatarken içmem bin bi ilaç verdi bi kerr içtim hemen faydasını gördüm zaten bir tane oluyor adını unuttumda..ve cok su içtim enfeksiyon atmak için..kimse bana düşeblir demedi ..Allah korusun canım inşallah öle bişi olmaz..İlaç yazmadımı
Elifinannesiiiii Glzz aynı şeyler bendede oldu ağrı şikayetiyle gittim tek gece kullanılan ilacı yazdı bu akşam alıcam
Glzz Elifinannesiiiii onu kesin kullan suyunuda bolca iç bişi olmaz Allahın izniyle ilk defa bu sebebp düşeni duyuyırm benm iki hamilelğimde hep enfeksiyonlu gecti halada öleyim ve mantar var üstüne..Kalbni ferah tut..dikkat et agır kaldırma fazla iş yapma 🌺🤲🏻
3oglanannesi Glzz ben ilk hamileliğim enfeksiyon yüzünden erken doğum oldu oluyor yani önüne geçilmez se tabi çok dikkat etmek gerek