pusatmom35 ozomom trendyoldan 800 e aldim bebegim daha doğmadığı icin kullanmadım.Anne yani oluyor. Anne yani olan kilidinin biri bozuk geldi ama bidaha değiştirip kargoyla uğraşmak istemedim. Ayrıca sallanıyor da istemezseniz sallanma yerini kapatabilirsiniz de
ozomom Burcuk53 sallanma özelliği var mı acaba? Anne yanı zor açılıyor gibi yorumlar okudum da sizde öyle bir sorun oldu mu?
Burcuk53 ozomom evet var sallanma özelliği ve anne yani açılma yeride gayet iyi linkini bulup atarım şimdi size bi bakın
Burcuk53 https://www.hepsiburada.com/mofy-baby-number-anne-yani-oyun-parki-besigi-p-HBCV00000ONYT3 Grisini aldım ben hala aynı fiyat bence uygun
Dmrdmr18 ozomom bende aldım canım anne yanı biraz zor açılıyor ama sorun olacak kadar değil tek başıma gayet kolay açıyorum sallanma özelliği gayet güzel geniş hacmi var bence fiyatına göre fazlasıyla iyi
ozomom Dmrdmr18 katlayıp yolculukta kullanılabilir mi peki bizim memleketimiz biraz uzak katlayıp tekrar kurmak sorun olur mu diye düşünüyorum 🤔
Dmrdmr18 ozomom sorun olmaz ya park yataklar gibi çok kolay kurulumu var kılıfı da var ona koyar götürürsün canım
Dmrdmr18 ozomom umarım memnun kalırsın canım bana ilk gelenin anne yanı bozuktu öyle bir durum olur ise hemen iade et durumu satıcıya bildir ikincisini dikkat edip kontrol ederek gönderiyorlar
Ozlem4353 Hangi model hangi marka park beşik tercıh ettınız acaba bende sıparıs verıcem de hangısı daha kullanışlı olur onu bilemedım
ozomom Ozlem4353 ben başlıkta yazdığımı sipariş ettim daha gelmedi yorumlar gayet güzeldi fiyatı da diğerlerine göre daha uygun