Uraz1busra Kızlar biri açıklık getirebilirmi bugün mesela ilişkiye girdim ama döllenme 1ay sonra oluyor varmı böyle bisey
Deletedmom73711 Uraz1busra Yok artık, nasıl mümkün olsun böyle bir şey? Sperm en fazla o da çok sağlıklı olduğu takdirde 72 saat ancak canlı kalır, Bugün yaşanan bir birlikteliğin 1 ay sonra döllenmesinin mümkünatı-imkanı yok.
Mavidunyamm Uraz1busra hayır korunmasız ilişki üzerinden 14 gün geçmesi lazım. Tabi eğer yumurtlama donemindeyseniz.
minigiminannesi03 Uraz1busra canim senin yumurtanla alakalı eger örnek bugün yumurtanın yeterince olgunaslatiysa ve çatlama olduysa hamile kalabilirsin bide geç döllenme var yani yumurtanın geç olmuştur ozaman geç döllenme denir buna
Deletedmom73711 Mavidunyamm Bilemedim valla o niyetle sordu da yanlış mı yazdı ama direk döllenme demiş zaten 15-16 haftalık hamileymiş ne alaka döllenme anlamadım.🤷🏻♀️
Mavidunyamm Uraz1busra Biraz daha açık anlatsaniz? Yani ilişkinin üzerinden 1 ay geçti ve arkadaşınız döllenme olmuş mudur diye mi merak ediyor
Mom545441 Uraz1busra adet olmadı mı canım1 ay olmuş bide yani döllenme 1 ay sürmez belirti mi var test yapsın
Uraz1busra Mom545441 adet olmuş ama 2 gün sürmüş normalde bir hafta sürüyormus test yapmamış supheleniyo döllenme olurmu diyo
Mom545441 Uraz1busra hımmmm o zaman hormonlar değiştiği için düzensizlik olmuş çünkü bende evlendiğimde ilk 2 ay böyle 3 gün damla damla geldi sonra tekrar 7 güne döndü