yigitaslaninannesi_ Kizlar selam 33 haftadayım daha beşik almadım karar veremiyorum nasıl bişey almalıyım diye , önerilerinize ihtiyacım var anne yanı mı iyi yok sa sepet beşikler karar veremiyorum , bu Araf’a yatak odama koyacağım beşiği ☺️
Tgba29 yigitaslaninannesi_ canım öneri olarak söylüyorum bende 24. Haftamdayım tam net kararım park yatak oldu. Kullanış açısından daha kullanışlı ve uzun süreli kullanım sağlıyor bence
Ceylin680 yigitaslaninannesi_ anne yani ilk 6 ay kullanılıyor .çocuk büyüyünce park beşikler daha uygun oyunda oynuyor içinde ama ilk zamanlarda anne yani çok pratik oluyor .eğer tek beşik alcaksaniz oyunparki tavsiyem ama 2 tane alabileceksiniz önce anne yani ile baslayin
Eda157 yigitaslaninannesi_ benimde tercihim anne yanı park yatak oldu. Kurulumunu yaptık hoşumuza da gitti açıkcası. Elele madre anne yanı park yatak markası. İlk etapta bizimle olacağı için böyle karar verdim sonrasında montesori yatak düşünüyorum. Bu park yataklar taşınabilir olduğu için zaten bir tane alacaktım.
Oznurkk yigitaslaninannesi_ ben anne yanı aldım. Sepet beşik çok kullanışlı olmuyor hem kısa bebek büyüdüğü zaman sığmayacak hem de bebek hareketlenince düşme tehlikelileri oluyormuş. Boşuna ona para vermektense en iyisi anne yanı beşik 🌸
Yesim619 Tgba29 Bi süre sonra park yatağın duruşu değişiyor bı sağa bı sola ayarı mi bozuldu anlamadım
Cnsgkc Yesim619 çocuk büyüyünce mü oldu ağırlığı ile sallanırken bir sağa bir sola düşüyordu yeğenim ağırlaşma sonucu sağa sola sallanınca tuhaf oluyordu ondan kararsız kalıyorum ben de sallanma konusunu tecrübe edenden dinlemek isterim
Fnen yigitaslaninannesi_ Uzun süreli düşünüyorsanız kaliteli bir park yatak alın, anne yanı özellikli park yataklarda mevcut zaten Ben joienin kalitesini çok sevdim
daphnesmomm yigitaslaninannesi_ merhaba ben de 26.hafta içerisindeyim,anne yanı park beşikten aldım,kimse sorsam park beşiğin daha kullanışlı olduğunu söyledi. Benim için de gösterişten ziyade kullanışlı,işimize yarayan bi şey olması çok daha önemli. Aldığımız model yaklaşık 5 yaşına kadar kullanılabilecek bir modelmiş
Barlas_mom yigitaslaninannesi_ Ben böyle birşey aldım.Bütçem ayrı ayrı almaya yetmiyordu maalesef bende büyüyebilen belli bir yaşa kadar yatsın diye tercih ettim 🤷🏻♀️Hemde tayinciyiz sürekli beşik yatak almamak için
Morprenses yigitaslaninannesi_ görüntü diyorsan sepet beşikler ama yok benim için kullanışlılık önemli dersen herkes çevremde park yatak dedi anne yanı olanlardan aldık biz.
daphnesmomm Ozlem4353 ebebekten Pierre cardin marka almıştım,indirimde olduğu için mağazada da internette de kalmamış😕
Minnosbaby yigitaslaninannesi_ yigitaslaninannesi_ kesinlikle park beşik al canım daha rahat ve kullanışlı mobilya beşiği kenarda duruyor
MelekMervertlek yigitaslaninannesi_ görüntüsüne heveslendim sepet beşik aldım bebek hareketlenmeye başlayınca çok tehlikeli oldu tutup kalkmaya çalışıyordu sonrasında park beşik aldık keşke baştan park beşik alsaydım istediğin yere taşınıyor kapatınca çok yer kaplamiyor saklaması da kolay
Kendineanne yigitaslaninannesi_ kiwi zoody veya kiwi sleepe alabilirsiniz ikisi de portatif ben zoody aldım çok memnunum
Cnsgkc yigitaslaninannesi_ Ya ben de aşırı kararsızım nolur önerilerinizi söyleyin bize 25 haftalık hamileyim artık karar verip almam lazım. Oda yapmayacağım şimdilik sonra büyüyünce 4-5 yaşlarında oda yaparım güzel montesorri yatakla ama şu an iki seçenek arasındayım anne yanı büyük mobilya beşik mi yoksa anne yanı park yatak mı? Park yatak sallanmasından emin olamıyorum sallanmayı severse diye şüpheleniyorum sallanma olayından. deneyip de memnun kalan var mı ne öneririsiniz? Sallanırken hışırtı ses veya zor sallanma oluyor mu tecrübe edenler ne önerir
Yesim619 Cnsgkc ağırlaşma durumuyla ilgili bence sağa sola sallanıyor büyüyen beşik var onlardan almayı düşünüyoruz