Ela6161 Biryerde yumurtlama günü deneme olunca erkek olur, daha öncesinde olursa kiz olur diye okumustum. Bilgisi olan varmi?
Asivemavi Ela6161 ne kadar dogru bilmiyorum ama yum gününde olan ilişkide bir oğlum oldu şimdi ikinciye hamileyim yum öncesi oldu ama cinsiyet bilmiyorum çok yeni daha Allahın dediği olur ben ona inanıyorum
Ela6161 Asivemavi tebrik ederim, kacinci haftadasiniz? Benim oglum olacak insallah ve fazka ara birakmadan bi cocuk daha istiyorum ama mümkünse kiz isterim. Cinsiyet belli olunca haber verirseniz sevinirim :)
Asivemavi Ela6161 teşekkür ederim sağolun. 5+2 daha canım çok yeni öğrendiğimde kısmetse inşallah tabikide söylerim
Asivemavi 77Bebek35 bu yum öncesi adet bitimi olmuştu kız belki olur dedim ama tek ilişkiydğ nasip ya kısmet biraz da bu iler sağlıklı olsunda ❤️
77Bebek35 Asivemavi demekki uydurma bu yumrtlama oncesı sonrası olayları nasıpte ne varsa o oluyo saglıkla gelsın ınsallah
Asivemavi 77Bebek35 amin inşallah tşk ederim bana da saçma geliyor nasipte ne varsa o olur gerçekten rabbimin işi