Asyaaa35 nuriyedemir bende burda bekleyim boşuna masraf yapmak istemiyorum şimdi alırım kullanmam diye yada lazım olursa eşimi gönderip mi aldırsam kararsızım
Polenpolen52 nuriyedemir ben alacagım, bebek emdıkten sonra kalan sutun alınması gerekıyor dıyor herkes etrafımdakı, sütü alasın ki gogusunden gogus yenı süt üretsin dıyorla
Ceylin680 nuriyedemir eğer bebeğin haftasinda doğarsa çok ihtiyaç yok birde göüslerinde sagilmasi gereken fazla süt olmazsa kullanmassin .ama prematüre bebekte pompa şart
Morprenses nuriyedemir ben kiwininkini aldım çalışan anneyim ama sonradan gördüm ki emzirme danışmanları bile kullanıyor işe yarar diye düşünüyorum
Cansuada24 Polenpolen52 bide gögüslerin şişmesin boşaltılmayan süt agrı yapıyomuş ben aldım cünkü kuzenim hem emziriyordu hem sagıyordu sordum neden sagıyosun diye biraz zaman gecince agrı yapıyor dedi yinede illa elektirikli degil el pompalıda olsa olur
Cotanakk Ben de çok kararsızım ya eskiden pompa mı varmış nasıl süt geliyormuş diyorum kendi kendime sanırım ihtiyaç olursa hemen alacağım doğumdan önce almayacağım zaten bildiğim kadarıyla hastanelerde de pompa oluyor