Mervesonerr Kızlar karnımda sürekli sertleşme oluyor hiç normal değil eğilip kalkarken falan hep kaburgama batıyor sürekli sertleşmiş bir biçimde dün gecede vajinamda hissettim resmen ayaklarını bi kere vurdu sandım ki suyum geldi gittim tuvalete ama bir şey yok neden olur bilen var mı
Seyma_ Mervesonerr kcıncı hafta sertlesme bende de oluyor malesef. Karnm taş alttan üstten geriyorlar resmen
Ilkgozagrimiz Mervesonerr bn 31 haftadaym 28 29dan beri oluyodu ama onlar cok hafifmis suankiler gece bile uyutmuyo bide bebis biraz iri yeri dahada azaliyo ondan ayaklar kaburgamin altinda surekli
Pcoslubiranne Mervesonerr ben de 34 oldum 1 aydır var. 2 gündür çok geriliyor hareket ettikce bebek.Canim yaniyor normal sanirim ama korkuyorum ben de her an doğuracakmisim gibi.Kolumu bile kaldirsam kasiliyor gogsumun alti sağ tarafimda toplaniyor hep.
Skdag Bana da oluyor hatta çok özür dilerim vajinam zonkluyor.Ama normal belirtilermiş bunlar.Cok sertlestiginde oturuyorsan kalk,ayaktaysan otur,pozisyon değiştir geçiyor
Gulalmina Benimde oyle sertlesiyodu bugun nst dede cokk sertlesti karnim meger normal dogum icin kasilmalar baslamis baya duzenliymis sonra doktor alttan bakti acilma yokk sali tekrar gidicem
Gulalmina O benimm kasilma olunca oluyo gogsumun altinda toplaniyo ozellikle sabah uyandigim zaman zorlan kalkiomm batiyoo cokk