Minikanne06 Kızlar kıpır kıpırdı bebeğim şimdi çok az hareket ediyo sayılıdır belkide yaşayan oldu mu bu durumu çok kafaya takıyorummm
hilaldmr Minikanne06 bende bunu yaşıyorum , ama çok geriliyor sert oluyor acaba alanı daraldığı için mi ki diyorum 😐
Ilkgozagrimiz Minikanne06 haftalrı ilerlesigi icin daha cok uyuyolarmia bide bnde hareketten cok toplaniyo kasılıyo
Gizemturan Minikanne06 ben hastaneye gittim kıpırdamıyo hareketi az sert diye alanı daraldığı içinmiş normalmiş yani doktor suyun gelmezse kanaman olmazsa sıkıntı yok hareket eder o dedi
Nily Minikanne06 kac gundur az hareket ediyor daha bugunmu yoksa bikacgundurmu canm Korkma arada o oluyor. Artik onlarda gunun cogunu uyuyarak geciriyormus:) uyanik oldugu zaman mutlaka hissedersin Hic hissetmezsen sorun allah korusun
Minikanne06 hilaldmr hiç bilmiyorum ki kuzum ama hareket etmeyince korkutuyo beni artık doğursaydık bii :(
Minikanne06 Ilkgozagrimiz toplanmayı çok yapiyo benimkide .s ama 2 gündür seyrek hareket edince noluyo diyorum :(
Yesimalmila 30 hafta oldu bizimde dedigin gibi hareketler azaldi herkes normal olduğunu söylüyor umarım öyledir
Minikanne06 Yesimalmila insaAllah öyledir canım haftaici kontrolüm var o zamana kadar düzelir inşaAllah ya
hilaldmr Minikanne06 bende bi doğsa diyorum 😊ama sonra ay çok erken diyorum, artık baya baya kasılmalar başladı zorlanmaya basladim 😊hiç zamanda geçmiyor bişey yapmakta gelmiyor içimden sıkıntıdan patlıyorum
Ilkgozagrimiz Minikanne06 bnmkide oyle canm sikma canini sekerli seyler ye o hareketlenir cani isteyince bizimki gunduz sikinti yok gece hareketleniyo
Minikanne06 Ilkgozagrimiz şeker çikolata hiç fayda etmiyo benimkine umursamiyo hic o kadar cok cikolata yedimki hiic banamısın demez😊😊
Ilkgozagrimiz Minikanne06 bnmkide cikolata yiyince oynamiyo tatli yiycem o zaman durmuyo yerinde 😂😂😂 agzinin tadini biliyo tospik
Seyma_murat Minikanne06 şuan 30+1 im ve geçen 2 gün hiç denecek kadar az hissettim hareketlerini korktum ama normaldir diye doktora gitmedin ve 2 günün ardından eski hareketliliğine döndü hatta daha da arttı oyüzden korkma canım günün %90 %95 i uyuyorlarmış zaten
Minikanne06 Seyma_murat ben bide 23 haftalıkken hissettim 28 haftadan sonra net hissettim biraz tembel bi çocuk sanırım😁
Minikanne06 hilaldmr bende gelsin istiyorum bi an önce sonra erken diyorum gelişimini tamamlayıp öyle gelsin vaktinde gelsin istiyorum hep evdeyim bende sıkılıyorum sürekli ara sıra bi annemgile gidiyorum başka bi aktivitem yok bebeğim can şenliğim olur ınşallah 😊😊