Meryem34 Doktora sanırım gazım var dedim oda Ultrason da baktı gazın çok var dedi ama ilaç felan vermedi utanıyorum artık biraz azaldı ama tamamen gitmiyor gibi 😅 bu sorunu yaşayan var mı? Ne iyi gelir acaba
Deniz_yildizi Meryem34 ya ara ara bende de oluyor 🙈Çok hareketsiz kaldıgımda hep aynı pozisyonda oturdugumda filan artıyor 🙈
sudamlasi Meryem34 evet ya ultrason da görülüyo gaz var mı yok mu😄benim doktorum da ultrasonda bakarken gazın da yok çok iyi gibi şeyler söylüyo😄su iç bide hergün tuvalet e çık
Ozge1008 Meryem34 canım ayaklarına dikkat et bi de yere oturma altına bi şey koymadan. Bende sürekli gaz sancısı çekiyorum fark etmeden üşütünce. Mahvediyo insanı o sancı😊
Meryem34 Deniz_yildizi bu ara başladı bende hissetmiyorum Bazen kendinden oluyor çok utanıyorum ondan bu ara pek kimseye gitmiyorum 😅 doktora da dedim hiç birşey demedi bebekte gazlı olursa yandım 😇
Deniz_yildizi Meryem34 inşallah olmaz ya gaz büyük problem 😁😁 instagramda aysebe die bi ebe kız var cok tatlı ben onu takip ediyorum orda cok gğzel gaz masajları hareketleri var 😂 İnşallah lazım olmaz ama bakmanı tavsiye ederim😃😃😎
sudamlasi Meryem34 idrar değil de diğerini hergün yapman lazım🙈ben üç günde bir yapıyodum ciddi gaz problemi yaşıyodum. Netten arastırdım büyük tuvalet gelmese bile hergün oturup beklemem gerektiğini okudum öyle yaptım beyne sinyal gidiyomuş😄şimdi gaz problemim falan kalmadı tavsiye ederim👍🏻
Meryem34 niayk benim doktor ultrason ile baktı gazın çok var dedi bende şaşırdım gözükmez sanıyordum 😊
Meryem34 sudamlasi yok o sıkıntımda yok normal hani geçmiyor gününü 😊bende anlamadım hiç bi sıkıntı yok hani kiminde gaz agrısı olur her türlü dışarı çıkaramaz bende öyle değil hepsi normal
Meryem34 sudamlasi öyle de utanma duygusu oluyor elinde olan birşey olmadığı halde 😇 bakalım geçer inşallah