GamzeDurmus Anneoluyorummmm benim eşim vardiyalı çalıştığı için genelde onun saatlerine uydurmaya çalışıyorum bazen denk gelmediği zamanlar oluyor 😂
Mervekrmn @Anneoluyorummmm benım esım pazartesılerı ızınlı oldugu ıcın o zamana denk getırıyoruz o da cok gelmek ıstıyor ıcerıye kadar gırıyor hatta 😊
benimmdunyamm Anneoluyorummmm eşim vardiyalı çalışıyor limanda 1 hafta iste 1 hafta evde ama işte olduğu zaman da gemi olmayinca geliyor olursa tek gidiyorum 🤣benim izin günüme denk getir diyor o zamana da randebu bulamıyorum öyle idare ediyoruz zaten devlet hastanesindeki doktor salak kimseyi yanına almiyor eşimi almıştı ilk seferde bakalım bu sefer kabul etmezse kalp atışını duymadı girsin diyecem hergun değişik birşey çıkartıyorlar böyle yaparlarsa özele gececem
ressamistanne Anneoluyorummmm eşim vardiyalı çalışıyor hep onun uyku saati ve çalışma saatine göre ayarlıyoruz yani hep geliyor
sessizizleyici Anneoluyorummmm tedaviyle hamile kaldım yumurta kontrollerine hep tek gittim 😄 ama gebe kaldığımdan beri hiçbir randevuyu kaçırmadı 21 haftalık olduk hatta abim götürür falan diyorum yok yok ben gelirim der hemen 😄
Sevdapl Anneoluyorummmm eşimi kapıda bırakıp doktorun yanına bile giremiyorum. Beraber muayene oluyoruz. Ayrılmıyor hiç yanımdan 😂😂😂
Hamisannee Anneoluyorummmm biz hep eşimle gittik kontrole 29. Haftamdayim nöbetli çalıştığı için boş günlerine denk getiriyoruz
Ezgicck Anneoluyorummmm geliyor onun nöbetine göre ayarlıyoruz çok meraklı o konuda içeri girer video çeker 😊
Kelebekk-0307 Anneoluyorummmm ben hep eşimle gittim o benden heyecqnli zaten kaçırmak istemiyor hiç islerini ona göre ayarliyor sorun çıkmıyor. 38 de çatı muayenesi olacak dedi doktorum ona bile bende yanında olacağım diyor yok artık dedim 😂
Yamantosunannesi Vardiyalı çalıştığından ona göre randevu saatini alıyoruz. Sadece ayrıntılı ultrasonuma gelememişti işine göre ayarlayamamıştık 1 ay öncesinden randevu oluşturulduğu için vardiya belli değildi. Babamla gittim babamı da eşim sandılar orada 😂😂
Bayancorek Anneoluyorummmm randevuyu eşime göre ayarlıyorum, her yere yapışık ikiz gibi gidiyoruz zaten, yalnız bırakmaz hiç 🙊
Oznurkk Anneoluyorummmm benimki de vardıyalı çalışıyor bir hafta sabah bir hafta gece şeklinde geceden çıksa bile hiç uyumadan geliyor. Benden heyecanlı oluyor acemi baba 🤣 Ama son kontrole yalnız gittim orda da ses kaydı at bakayım doktor ne demiş diyor 🤭