Oznuraltan FtmnrTry moralini bozma lütfen herşey güzel olur, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏽
FtmnrTry Oznuraltan amin inşallah rabbim herkeze olan olmayan herkeze rabbım saglıklı bebiişler büyütmeyi nasipe etsin 🌸
Zzzzzz6565 FtmnrTry o nasıl bi doktormuş öyle ya benim 4 haftalıkken kese vardı 5 haftalıkken de yoktu bebek 6 da gördüm bebeği canını sıkma başka doktora git bence
FtmnrTry Zzzzzz6565 bende suan 6 haftayı bi umıtle beklıyorum ınanın cuma gunu gittigimzde 6 hafta olmus olucak ınsallah gözükür
gulsah_12 FtmnrTry başka doktora gidin bence hemen zatenn korkutuyolar daha 4 5 hafta neki kalp atışı olsun daha yeni bebek oluyo zaten banada 4 haftada daha bakmadan dış gebelık dedı şuan 11 haftadayım çok şükür
FtmnrTry gulsah_12 evet bunu cevremde hep duydumm bu sekılde ancak bizi strese sokuyolar cok yanlıs sizce saglıkla kucagınıza alın ınsallah
gulsah_12 FtmnrTry amin Allah razı olsun sizde hayırlı haberler alırsınız inşallah rabbim herkeze hayırlı evlat nasip etsin ☺️
B-Y94 FtmnrTry olucak olucak bak gör 🥰 ama doktora git mutlaka ne zman gitcen kız heyecanlandım. Elbet destek olucam bizim birbirmizden başka kim anlıcak kuzum
FtmnrTry B-Y94 bu cuma saat 10 daa randevum var inşallah bende ınanın buyuk bı heycanla o gunu beklıyorum 🥰 öylee tabiki ne zaman canım sıkıldı bende acıp burdan postlar okuyarak tek ben degılmısım dıyerek kendımı motive ediyorumm 💗
B-Y94 FtmnrTry tabiki kuzum burada neler var hikayeler hep okuyup destek oluyoruz canım. Randevuna sevindim kız bana da haber ver merak ederim 😂🥰
babynil @FtmnrTry yok yukselebilio ama bazi lab.lar belli sayi ustunu olcmuo. Ins sagliklidir. Ben 900somrasi kan vermedim verip kafa kristirmayin en iyisi ultrasonla gorursunuz
deryacakir5 FtmnrTry 4 haftada bebek kesesi ve kalp atışını söyleyen doktora zaten bence bir daha gitmemelisiniz, 6 haftalikken keseyi gordum 8 haftalikken kalp atışını en net anca duyabildim canınızı sıkmayın doktoru değiştirin kesinlikle
FtmnrTry deryacakir5 aslında ılk oglumdaada bu doktorda dogum yaptım Ama bu sefer gercekten canımı sıktı benımde cok olumsuz knustu
Mihribancglr FtmnrTry tatlım ben o haftalarda kan vermedim hiç ama arkadaş verdi 5+6 iken 10 bin çıkmıştı bence değer çok iyi ama biz iki gün sonra haranrye gittik bebek oluşmuştu ama kalp atışı yoktu korkma sağlıklı gebelik Allah’ın izniyle 🙏🧿♥️
FtmnrTry Mihribancglr ben birazda hastaneye ogrenır ogrenmez gıtmekte yaptım aslındaa bıraz evde sıkıntı olmadıgı surece beklemek lazım erkenden gıdınce böyle sıkıntılar hep oluyo
esrasorgunn @FtmnrTry 4 haftadayken zaten bebek görünmez ki bunu bi doktor nasıl söyleyebiliyor ya 😠 Kesinlikle doktorunuzu değiştirin 8. Haftaya kadar kalp atışı için bekliyorlar bu sefer gittiğinizde inşallah bebeğinizide görürsünüz kalp atışınıda duyarsınız gönlünüzü ferah tutun 🌸🤲🏻
FtmnrTry esrasorgunn çok tesekkur ederimmm inşallah öyledir nolursa olsun ınsan bu duyduklarından etkılenıyo hep aklımda acabamı kurtajmı saglıksızmı diye dusunuyodum ama burdakı yorumlar benı cok rahatlattı
Tugba98 Benim de 4 haftada kese görünmedi o günkü değerim 240 çıktı 2 gün sonra ise 6038 çıktı benimki de çok yüksek çıkmıştı ama şuana kadar sorun yaşamadım çok şükür 8 hastalıkken kalp atışını duydum başka bi doktora da görünmelisin bence
FtmnrTry Umran__37 zaten gittigim doktor özelde canım ılk oglumuda bu doktorda dogum yapmıstım ama bu seferdikınde benı hayal kırıklıgına ugrattı tamamen