Bydzz Son aylarda yalancı kasılmalar nasıl oluyor yaşayan var mı? Adet sancısına mı benzıyor yoksa cok daha farklı birşey mi kızlar?
Bebiscann Bydzz gün içinde bir kaç defa bebek karnında taş gibi oluyor canım dinlenince geçiyor bu yalancı sancıdır
B-Y94 Bydzz kuzum böyle vajinanın içşnde batma çekme hissi oluyor bele sancı vurarak şuan bende bazen oluyor bazen karnımın bir tarafı sep sert oluyor doktora diyince normal dedi şuan 30 haftadayım
cherrysu Bydzz Ben de aynı şeyi merak ediyorum. 37.haftadayım dün nstde sancım çıktı ama ben hiçbir şey hissetmiyorum 😅 adet ağrısı gibi kasıklarımda hafif ağrı oldu dün gece, bu mu acaba yalancı sancı?
AnnelikHayali Bydzz bebek bir yerde toplanıyor ve sertleşiyor. Bu bazen can yakıcı oluyor. Birkaç saniye öyle kalıyor sonra geçiyor.
Bydzz cherrysu benımde bazen karnım sertleşiyo artık ve bazen adrt sancısını hafıf sancılar olusuyo bacaklarımda ve karnımda 31+1 olduk. Bu arada nst de sancı cıkınca dogum artık heran olabılır demek mi oluyor canım
B-Y94 Bydzz kız bana da bilgi verirn amaaann heyecanlandım bende öyle ağır olmuyor da karnımın bir tarafı sertleşiyor sonra geçiyor öyle bişey bazen de vajinada baskı hissediyorum
Ozlem2206 Bydzz ben yalancı sancı ne anlamıyorum ilk gebeliğim ama gaz sancısı yaşıyorum üç-dört haftadır doğuruyorum diyorum her seferinde sabaha kadar adet sancısı bel ağrısı şeklinde oluyor bağırsaklarım halay çekiyor😅 gerçekten doğursam anlayabilcek miyim bilmiyorum
B-Y94 Bydzz kız bu ne ya o zman bilen yokmu 😂 ilk olunca yabancınoluyoruz deneyşmleyince tecrübe ediyoruz kuzum ama nasipse 2 cisine daha rahat olurum diyorm 😂🥰
Bydzz B-Y94 Ay İnşallah bendee😄 ilk başlarda korkuyordum doğumdan şimdide bi deli cesareti geldi olsun kurtulayım istiyorum bi de bebişimin tipini falan cok merak edıyorm 🤭🤭