Busrasahinnn Busra2013 evet herkes öyle diyor son ayda çok kilo alıyormul inşallah alır miniklerimiz🌸
Fnen Busrasahinnn aynen öyle ❤️ 2 haftayı aşmadıktan sonra kafama takmıyorum ☺️ Zaten çok zayıfım benden kilolu bir şey çıkacağını sanmıyorum 😂😂
mucizegebelik6 Ozlem2206 bende en son 25*6 da 1050 gramdi coviddim gidemedim yarın 30. Haftam merak ediyorum bende umarım guzel gelişmiş kilo almıştır 🤲
Canselyaren Poyrazin_annesi 34 te bnimde 2400 du normal mi acaba şimdi 36 oldum haftaya gidicem 3 olur mu diye merak ediyorum 😔🙏🏻
mucizegebelik6 Poyrazin_annesi kacinci haftadan snrA 300 gr almaya başlıyor. Sizin kaçtı 25 30 haftalarda bebis kilosu. Ben coviddim endişe ediyorum da o yizden soruyorum yanlis anlamayın
Poyrazin_annesi mucizegebelik6 32 de 2100 gramdı . Sanırım 32 haftakıktan sonra daha hızlı kılo alıyolar 35 de 3100 olmustu
mucizegebelik6 Poyrazin_annesi 36 sonunda 3600 olmuşsunuz maşallah ne yediniz de birden o kadar kilo aldı
mucizegebelik6 Poyrazin_annesi annenin genetiğine goreymis kilo olayı. Benim de iki hafta onde gidiyor planlı sezeryan ile 37 de alınacak bazı sebeplerden ötürü o yizden insallah saglikli sıhhatli benim kuzum da ele avuca gelicek boyutta olur