elnara21 Kızlar namazı oturarak mı kılıyorsunuz nasıl kılıyorsunuz son zamanlar zor mu oluyor ağırlaşınca
6154mom elnara21 9 haftalığım, kalça ağrım oluyor arada sırada. Ama öyle bir ağrı yok takılıyorum kalıyorum resmen. Hamilelikten önce de bende vardı kalça ağrısı, şimdi daha da arttı. Farzları elimden geldiğince ayakta, sünnetleri oturarak kılmaya çalışıyorum. 😢
Seda-Nur elnara21 canım oturarak kılıyorum sandalyede şimdi son haftalardayim dhaa zor sandalyede kilsam bile
Ozdemirpinar622 Eda_Esen canım zorlanacaksın belki ama normal kılman normal dogum acısından daha iyi cocuk en cok secde pozisyonunda kanala daha rahat gidiyor. Ben namaz dısında bile secde suresini acıp o sekil duruyorum boylelıkle cocuk ters degil karnımda. Bu arada 40 haftalık oldum birazdan kontrolum var
Handenurrr 6154mom 36 haftalik hamileyim benimde son zamanlarda bahsettiğin gibi bir kalça ağrım var , bebeğin agirlasmadan bir doktor kontrolünden gelmelisin. Bana doktorum fizik tedavi fayda eder dedi mesela. Ama ben doğu az kaldığı için sabrediyorum. Bence sen bunu bi arastir
6154mom Handenurrr ben bekarken fabrika da çalışıyordum o zaman ağır kaldırıyorduk, o zamanlar başladı bu ağrı bende artarak devam ediyor. Gidecektim bunun için doktora ama hamile kaldım. Röntgen filan da çekilemez şimdi 🤦🏻♀️ Nasıl yapacam bilmiyorum. 30. Haftalarda daha da artar diye çok korkuyorum 😢😢😢
Beyzdgn 39 haftaligiz bizde normal kılmaya devam ediyorum. Zorluyor biraz ama iyi geldiğini de düşünüyorum. Çok rahatsız ediyorsa oturarak kılınır zaruri bir durum sonuçta 💐 önemli olan namazlara devam. Birbirimize dua edelim aksatmadan kilanlardan olalım 😍
bebislerimi_buyutuyorum elnara21 ben gebeliğimi öğrendiğimden beridir neredeyse hep oturarak kıldım çünkü ilk zamanlarda aşırı baş dönmesi ve bulantılarım oluyordu kalk otur eğil yapınca düşecek gibi oluyordum..şuanda 24 haftaligim bu defa da oturup kalkmaya zorluk yaşadığım için oturarak kılıyorum ne diyelim Allah kabul etsin 🤲🏼
balbebek412 elnara21 ben oturarak kiliyorum. İnsallah oluyordur namazim. Ama islamiyet dini kolaylik dinidir, buna inandigim icin, yani, “zorlastirmayiniz, kolaylastiriniz” hadisinden yola cikarak oturarak daha rahat kildigim icin oturuyorum..
EsengulC elnara21 ben pturarak kılıyorum çnüme yüksek bi yastık koyup onda secde ediyorum göbeim erken çıktı bu hamilelikte zorlanıyorum de yastıksız
Eslamliyam elnara21 30 hafatlik gebeyim karnım baya buyudude ama namazımı eğilerek kılıyorum oturarak veya sandalyede içim rahat etmiyor