ilkkalpatisi Dün testim pozitif çıktı bu süreye kadar kan sulandırıcı kullanmadım dün karnımda sancılar ağrılar oldu böyle bir şey başına gelen var mı?
Prensesinibekleyenanne ilkkalpatisi rabbşm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kan vermediysen gidip kan ver haftasını öğren. Sağlık ocagı takplerine başla.
zeynepp1 ilkkalpatisi aynı bende senin gibi bir haftadır hastayım ve iki gündür öksrmede başlayınca artk baya kötü oldum dün test yaptm covidmiişim bende büyük ihtimal bugün eşini gçnderecegim hastaneye acildeki doktor eger covid çıkarsan mutlka bizi bilgilendir kan sukandırıcı yazalım demişti
ayse-huseyin16 ilkkalpatisi covid belirtilerin nelerdi acaba bende şüpheleniyorum test yapıcam sanırım
Prensesinibekleyenanne ilkkalpatisi aynen yanlış anlaşılma olmuş 😀 çok geçmiş olsun ben hamileliğimde 2 defa atlattım . Bol bol c vitamini tüket. Kivi portakal mandalina limon bunlar çok iyi geliyor ve bol su .
ilkkalpatisi doktorum bebek aspirini al dedi bana günde 1 tane şimdi onu aldım. karnımdaki sancı yüzünden endişeliyim sadece hastaneler bakmayı kabul etmiyor ultrasonla senin bir bilgin var mı bu konuda
Prensesinibekleyenanne İlaç olarak da kan sulandırıcı corasprin ve baş ağrısı için parol iç demişti bana doktorum. Devlet hastaneleri çok büyük birşey olmadığı sürece maleseff bakmıyor. Kanaman lekelenmen yoksa bakmam diyor . Özeller bakıyor ama