Meleknkkk Geçen hafta pazartesi 2014 çıktı değerim, dün yani salı günü de 14191 çıktı. Sizce artk güzel mi
6154mom Meleknkkk pazartesiden 2 kat artarak gelmesi gerekiyor. Bence hesaplayın ve takipçisi olun. 10 bin üzeri bazen yanılma olabiliyor. Az gelirse rakam başka bir yerde daha baktırın. Benim başıma geldi o yüzden söylüyorum 👼🏻
Meleknkkk yagmurrrra canım ben ilk öğrendiğimde değerim 100,4 dü sonra 261 sonra 2014 işte dün de 14191 çıktı
6154mom Meleknkkk ben çok evhamlı biriyim 🥲 endişeye kapıldığım an doktora gidiyorum bebeğimi görüyorum rahatlıyorum ❤️ Kese yada kalp atışı görüldü mü?
Meleknkkk 6154mom bende senin gibiyim sürekli aklım bebeğim de. Kese gördük geçen hafta canım. Kalp atışı için 2 hafta daha bekle dedi doktor.
6154mom Meleknkkk çocuklar çok çabuk büyüyorlar 🤍 ben de 9. Haftama girdim elhamdulillah. Her gittiğimde farklı bir görüntü 😍 inşallahhh en yakın zamanda o heycanı o mutluluğu tadarsınız ❤️
Meleknkkk 6154mom inşallah canım teşekkür ederim sabırsızlıkla bekliyorum hem kalp atışını hemde onu görmeyi 🥰
Because Meleknkkk maşallah değeriniz çok güzel sağlıklı bi gebelik rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻