Ceren1calhan Sabah mide bulantısı ile kalktım mide suyum gelir gibi oldu sonra onla birlikte kan geldi ağzımdan yaşayan var mı 🥺
Asena17 Ceren1calhan yasamadim ama surekli kusan biriysen miden veya bogazın tahris olmus olabilir kuzum hemen kotu seyler dusunme bi doktora git baksinlar yine de
gamze443 Ceren1calhan valla çok normal ben hep kusuyorum sen de de büyük ihtimal kan pıhıtısı gibi siyah bişeydir bende de basta kusmaktan oluyordu şimdi de doktora sordum normal dedi😙
Seda-Nur Ceren1calhan canjm bende hamileyken çok kusuyordum ve boğazımdan kan geliyordu endişelenmene gerek yok bogaz tahriş olfugu için oluyormuş çok şükür atlattım o günleri
Duygu388 Bnde sabahları aç karnına kusarım bnden de kan gelir cnm oda mide boş olduğu için zorladğımz için kan geliyor ama aşırı kan gelirse dikkat et mide kanaması geçiriyo olabilirsin bnm hem midemden kan gelir hem burnumdan oda hormonların etkisiymiş işte
gamze443 Duygu388 Duygu388 burnumdan benım agzımdan da hapurunca hem burnumdan atıyorum hem agzımdan kanı😅
gamze443 Ceren1calhan bu arada 20 haftalığım hala kusuyprum hala işaç kullanıyorum hala arada kan kusuyorum hapsurunca kan atıyorum burnumdan Azgımdan garip yani 😅
Tazeanne0134 Ceren1calhan safra suyu ile beraber değil ama normal istifar ederken oldu çok normal kusarken zorluyorsun ister istemez oluyor
La_le Ceren1calhan bende aynısını yaşıyorum doktorun normal dedi zorlanıyorsun dedi benim burnumdan da geliyor hem boğaz hem burundan kan geliyor
Poyrazinannesiiii Ceren1calhan benim oldu 6.haftadayken dediğin gibi hatta sabah ilk bulantıyla zorladın mı hiç kendini? Boğazını tahriş etmiş olabilirsin veya sürekli mi geldi kan aralarda öyle kırmızılık mı oldu benim sırf kandı kendimi kasmamıştım birde acile gittim mide kanamam varmış dediğim gibi çok fazla geldiyse mutlaka bir acile git ama kendini kastın ya da az geldiyse büyük ihtimalle boğazın tahriş olmuştur
busepoyraz @Ceren1calhan bende olmuştu ilk haftalarda doktor çok öğürmekten boğazın tahriş oluyor ondan dedi mide bulantısı için ilaç verdi